Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαράς: Ανέβαλλαν το γάμο τους - Τι συνέβη;

Η μεγάλη απόφαση του ζευγαριού

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κωνσταντίνα Κομματά - Γιώργος Σαμαράς: Ανέβαλλαν το γάμο τους - Τι συνέβη;

Το γάμο τους ανέβαλλαν η Κωνσταντίνα Κομματά και ο Γιώργος Σαμαράς για το νέο έτος. Τι συνέβη και πήρε αυτή την απόφαση το ζευγάρι;

Η ηθοποιός και ο ποδοσφαιριστής ζουν έναν όμορφο έρωτα, ο οποίος φαίνεται πως ήταν κεραυνοβόλος. Ο Γιώργος Σαμαράς αποφάσισε να κάνει πρόταση γάμου στην αγαπημένη του στο Παρίσι και συγκεκριμένα στον Πύργο του Άιφελ.

Η Κωνσταντινα Κομμάτα και ο Γιώργος Σαμαράς που είναι μαζί 3,5 χρόνια αποφάσισαν να αναβάλλουν το γάμο τους και να τον μεταφέρουν για το καλοκαίρι του 2021 προκειμένου να γίνουν όλα όπως τα σχεδιάζουν και χωρίς κανένα άγχος, λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

Αυτή τη περίοδο η ηθοποιός και ο πρώην ποδοσφαιριστής ετοιμάζονται να μετακομίσουν σε ένα μεγαλύτερο σπίτι στη Γλυφάδα. Δείτε για πρώτη φορά την κούκλα αδερφή της Κωνσταντίνας Κομματά.

Να σημειώσουμε πως η Κωνσταντίνα αποκάλυψε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram πως ο καλός της της έκανε πρόταση γάμου κατά την παραμονή τους στην γαλλική πρωτεύουσα.

Η ηθοποιός δημοσίευσε μια τρυφερή φωτογραφία, όπου αυτή και ο Γιώργος Σαμαράς είναι αγκαλιά και κοιτιούνται στα μάτια μπροστά από τον Πύργο του Άιφελ.

Στη λεζάντα της φωτογραφίας έγραψε: « Χιλιάδες φορές, ναι!» και κάπως έτσι φαίνεται ότι κατά τη διάρκεια του ταξιδιού τους, έγινε και η πρόταση γάμου.

Δείτε την σχετική δημοσίευση:

Κωνσταντίνα Κομματά: Η τρυφερή έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της

Η Κωνσταντίνα Κομματά είχε την πιο τρυφερή έκπληξη για τα γενέθλιά της, από τον αγαπημένο της, Γιώργο Σαμαρά.

Η γνωστή ηθοποιός, γιόρτασε τα 27α γενέθλιά της και οι συμπρωταγωνιστές της στη θεατρική παράσταση «Μαμά Ρόζα», θέλησαν να της κάνουν έκπληξη.

Ο διεθνής ποδοσφαιριστής ήταν αυτός που έφερε την τούρτα στη σκηνή, με την Κωνσταντίνα Κομματά να συγκινείται με την όμορφη κίνηση του συντρόφου της.

Κωνσταντίνα Κομμάτα: Η τρυφερή έκπληξη του Γιώργου Σαμαρά για τα γενέθλιά της!