Αποκάλυψη από τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Με την Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούμε να...»

Άκρως εξομολογητικός

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αποκάλυψη από τον Θοδωρή Μαραντίνη - «Με την Σίσσυ Χρηστίδου προσπαθούμε να...»

Μια αποκάλυψη για την Σίσσυ Χρηστίδου έκανε ο Θοδωρής Μαραντίνης και για την περίοδο μετά το χωρισμό τους. Ο τραγουδιστής βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή After Dark και αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή.

Η αποκάλυψη του Θοδωρή Μαραντίνη για την Σίσσυ Χρηστίδου

«Με την Σίσσυ προσπαθούμε να βρούμε την κατάλληλη ισορροπία για να νιώθουν ότι είμαστε οικογένεια, ότι η οικογένεια θα υπάρχει πάντα εκεί γι’ αυτούς. Και εμείς το ψάχνουμε ακόμα, η προτεραιότητά μας είναι τα παιδιά από την πρώτη στιγμή.

Μια σχέση για να παραμείνει ενεργή θέλει πολλή δουλειά, όπως επίσης και αν κάποιος χωρίσει κι αυτό θέλει δουλειά καθημερινά, δεύτερη ανάγνωση, δεύτερη σκέψη και όσο γίνεται καθαρό μυαλό, ώστε αυτό να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στα παιδιά», είπε ο Θοδωρής Μαραντίνης.

Να πούμε πως χθες στην εκπομπή της η Σίσσυ Χρηστίδου ανακοίνωσε στον αέρα μερικά πολύ ευχάριστα νέα.

Σε υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο ο Θοδωρής Μαραντίνης μαζί με τα παιδιά του, χωρίς την Χρηστίδου

Τις καλοκαιρινές οικογενειακές διακοπές ξεκίνησε ο Θοδωρής Μαραντίνης αφού πριν από λίγες ώρες ταξίδεψε με τα παιδιά του, αφήνοντας πίσω την Σίσσυ Χρηστίδου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, σε ένα υπερπολυτελέστατο ξενοδοχείο λίγες ώρες μακριά από την Αθήνα. Μάλιστα, στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram μοιράστηκε φωτογραφίες από την πισίνα και το εστιατόριο του καταλύματος.

Ο frontman των Onirama είναι ταυτόχρονα ένας πολύ καλός και στοργικός μπαμπάς και παρά το γεγονός πως έχει τραβήξει ξεχωριστούς δρόμους με την Σίσσυ Χρηστίδου βρίσκεται πάντα κοντά σε αυτήν και τα παιδιά του.

Βέβαια, πρόσφατα κυκλοφόρησαν κάποιες πληροφορίες που τους θέλουν πάλι μαζί αλλά... who knows! Ο Θοδωρής Μαραντίνης, λοιπόν, αποφάσισε να διασκεδάσει λίγες ημέρες με τους γιους του και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους κάποιες στιγμές.

Οι φωτογραφίες του Θοδωρή Μαραντίνη από το ξενοδοχείο με τα παιδιά του

Θοδωρής Μαραντίνης διακοπές

Θοδωρής Μαραντίνης ξενοδοχείο διακοπές με παιδιά

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου διακοπές

Θοδωρής Μαραντίνης Σίσσυ Χρηστίδου ξανά μαζί