Δευτέρα, 03 Οκτωβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκαλύπτει το λόγο που η Ελένη γύρισε την κάμερα στην οικογένεια της - «Αν θέλεις να σου πω...»

Βρέθηκε καλεσμένη στο Happy Day και μίλησε για όλα

Ζήνα Κουτσελίνη: Αποκαλύπτει το λόγο που η Ελένη γύρισε την κάμερα στην οικογένεια της - «Αν θέλεις να σου πω...»
News 06.07.2020 12:22
Από Ελένη Ζουγανέλη

Η Ζήνα Κουτσελίνη βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή Happy Day και μίλησε μεταξύ άλλων για την Ελένη Μενεγάκη και την κίνηση που έκανε στην τελευταία της εκπομπή να γυρίσει την κάμερα προς την οικογένεια της. Για ποιο λόγο το έκανε;

Η παρουσιάστρια σχολίασε το γεγονός αποκαλύπτοντας το λόγο, βάση με τα τόσα χρόνια που την γνωρίζει και έχουν συνεργαστεί.

Η Ζήνα Κουτσελίνη αποκαλύπτει το λόγο

Ζήνα Κουτσελίνη Happy Day Ελένη Μενεγάκη

«Αν θέλεις να σου πω για την Ελένη, εγώ αυτό που ένιωσα στην τελευταία της εκπομπή ήταν το ευχαριστώ στον κόσμο. Ο οποίος τη λάτρεψε, την αγάπησε και την ακολούθησε. Και επειδή την γνωρίζω πολύ καλά, θεωρώ πως κάνοντας την κίνηση της κάμερας που τη γύρισε στην οικογένειά της, ήταν για να πει στο τηλεοπτικό κοινό ότι αυτή την οικογένεια μαζί σας την έκανα, μαζί με σας γέννησα τα παιδιά μου, μαζί με εσάς έκανα τον δεύτερο γάμο… Άρα ήμασταν συνοδοιπόροι μαζί σε όλο αυτό.

Και σε αυτή την τελευταία εκπομπή κάνω την υπέρβαση του εαυτού μου και σας δείχνω ό,τι μαζί δημιουργήσαμε. Αυτό είναι το μήνυμα της Ελένης, επειδή τυγχάνει να τη γνωρίζω καλά. Δεν έχω μιλήσει μαζί της, αν κάνω λάθος ας με διαψεύσει

Θεωρώ όμως ότι γύρισε στον κόσμο γιατί όταν έγινε μάνα με το παιδί του Μάκη, θυμάμαι το μήνυμα που μου έστειλε, όταν της έστειλα εγώ το δικό μου μήνυμα. Μου είπε “Ζήνα, αυτήν την αγκαλιά του κόσμου, όλα αυτά τα χρόνια, δε ξέρω πώς να πω το ευχαριστώ. Ίσως κάποια στιγμή, βρω αυτήν την αγκαλιά και αυτή τη δύναμη να το πω”». είπε η Ζήνα Κουτσελίνη.

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως υπήρξε ένα άτομο που πήγε στην τελευταία εκπομπή της την αγκάλιαζε, την φιλούσε και την επόμενη ημέρα την έβριζε στην παραλία!

Αυτό είναι το απόσπασμα με την Ελένη να γυρνάει την κάμερα στην οικογένεια της

Για πρώτη φορά η Ελένη Μενεγάκη έδειξε στον αέρα τα πρόσωπα των παιδιών της! Στην τελευταία της ημέρα στην ελληνική τηλεόραση δεν μπορούσαν να λείπουν από κοντά της εκείνα και ο σύζυγός της Ματέο Παντζόπουλο, στον οποίο και έδωσε το πιο τρυφερό και δακρυσμένο φιλί.

Δείτε το βίντεο

Ματέο Παντζόπουλος: Πόσο; Τόσο κοστίζει για τον Αύγουστο μια βραδιά στο ξενοδοχείο του συζύγου της Ελένης Μενεγάκη

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Αυτή είναι η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Η αποκάλυψη για την Ελένη λίγο πριν φύγει από την τηλεόραση - «Τους άκουγα που...»

Share