GNTM - Άννα Μαρία Ηλιάδου: Τα γενέθλια υπερπαραγωγή - Η πισίνα, τα δεκάδες πυροτεχνήματα και το... βανάκι

Αυτό το party θα το ζήλευαν μέχρι και οι πιο διάσημες influencers

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM - Άννα Μαρία Ηλιάδου: Τα γενέθλια υπερπαραγωγή - Η πισίνα, τα δεκάδες πυροτεχνήματα και το... βανάκι

Τα γενέθλια της γιόρτασε η νικήτρια του GNTM, Άννα Μαρία Ηλιάδου με ένα party υπερπαραγωγή που θα ζήλευαν μέχρι και οι πιο διάσημες influencers. Έγινε δίπλα από πισίνα, τα πυροτεχνήματα ήταν δεκάδες, ενώ οι φίλες της έφτασαν με βανάκι.

Το μοντέλο έγινε 19 ετών και από το πλευρό της δεν γινόταν να λείπει ο σύντροφός της, Τάσος, αλλά και οι καλύτερες της φίλες, τόσο από τα παλιά, όσο και οι νέες, τις οποίες γνώρισε μέσα στο παιχνίδι.

Τα κορίτσια, έφτασαν στο party της με mini bus και μεταξύ άλλων είδαμε Κέισι Μίζιου, την Μαρία Μιχαλοπούλου, την Σπυρούλα Κάιζερ, την Ίλντα Κρόνι και την Εμανουέλλα Μάινα.

Ωστόσο, υπήρξε και μια ηχηρή θα λέγαμε παρουσία. Αυτή της Χαράς Παππά με την οποία μέσα στο ριάλιτι ήταν κολλητές. Ωστόσο, να σημειώσουμε πως χώρισε πρόσφατα, από το σύντροφό της, Μπουράκ Χακί.

Άννα Μαρία Ηλιάδου: Έκανε αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3

Η Άννα Μαρία Ηλιάδου έκανε μια αποκάλυψη "βόμβα" για το GNTM 3. Η νικήτρια του περσινού κύκλου αποκάλυψε ποιο πρόσωπο αρνήθηκε να βρίσκεται φέτος στην κριτική επιτροπή του ριάλιτι μόδας του Star.

Στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στην Άννα Ζηρδέλη μίλησε σήμερα Πέμπτη, η νικήτρια του GNTM 2 Άννα Μαρία Ηλιάδου.

Η νεαρή καλλονή μεταξύ άλλων αποκάλυψε ποιο είναι το πρόσωπο που αρνήθηκε να βρίσκεται στην κριτική επιτροπή του GNTM 3 και συγκεκριμένα στη θέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

«Είχα ακούσει για την Ροζάνα Γεωργίου, που είναι ένα πολύ καλό μοντέλο, αλλά δεν νομίζω να είναι. Έχω την εντύπωση πως έχει αρνηθεί την πρόταση», είπε η Άννα Μαρία Ηλιάδου. Δείτε ωστόσο πιο μοντέλο διεκδικεί μια θέση στο παιχνίδι.

Άννα Μαρία Ηλιάδου GNTM

TAGS