Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ελένη Μενεγάκη - «Τα πιο γλυκά κεφάλαια της ζωής μου»

Η ανάρτηση συναδέλφου της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η τρυφερή εξομολόγηση για την Ελένη Μενεγάκη - «Τα πιο γλυκά κεφάλαια της ζωής μου»

Μια τρυφερή εξομολόγηση έκανε συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη λίγες ημέρες μετά την αποχώρηση της από την τηλεόραση. Είπε πως ήταν το πιο γλυκό κεφάλαιο της ζωής του.

Η παρουσιάστρια μετά από περίπου 30 χρόνια στο χώρο της παρουσίασης, πήρε την απόφαση να κάνει ένα διάλειμμα και να αφιερωθεί στον εαυτό της και στην οικογένεια της, στην οποία έχει τεράστια αδυναμία.

Ο Βαλεντίνο, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες της για πολλά χρόνια, θέλησε να την αποχαιρετήσει και δημόσια με μια ανάρτηση που έκανε στο λογαριασμό του στο Facebok.

Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μερικές κοινές τους φωτογραφίες από την τελευταία της εκπομπή και έγραψε: «Ένα από τα πιο γλυκά κεφάλαια της ζωής μου… Καλή συνέχεια αγαπημένη μου Ελένη».

Ελένη Μενεγάκη αποχώρηση Βαλεντίνο

Η Ζήνα Κουτσελίνη έκανε ακόμη μια αποκάλυψη που δεν περίμενε κανείς. Η παρουσιάστρια του STAR ανέφερε πως υπήρξε ένα άτομο που πήγε στην τελευταία εκπομπή της την αγκάλιαζε, την φιλούσε και την επόμενη ημέρα την έβριζε στην παραλία!

Λάκης Λαζόπουλος: Η εξομολόγηση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη - «Θα γυρίσει με κάτι που...»

Την πρώτη του δήλωση για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, έκανε ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο παρουσιαστής - ηθοποιός, μίλησε με πολύ όμορφα λόγια.

Συγκεκριμένα, παραχώρησε συνέντευξη στην Real και τον Βασίλη Μπουζιώτη. Μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στα δικά του επαγγελματικά βήματα.

Η δήλωση του Λάκη Λαζόπουλου για την αποχώρηση της Ελένης

Η Ελένη Μενεγάκη φεύγει από την τηλεόραση.

Η Μενεγάκη ξέρει πότε πρέπει να φύγει, πότε πρέπει να γυρίσει και πώς. Είναι πανέξυπνη...

Λάκης Λαζόπουλος Ελένη Μενεγάκη

Εγώ έχω την αίσθηση πως θα γυρίσει σίγουρα.

Δεν ξέρω κάτι παραπάνω από αυτό που ξέρουν όλοι. Εμπιστεύομαι την απόφασή της να φύγει, όπως την εμπιστεύομαι και στο ότι θα γυρίσει με κάτι που θα την εκφράζει απόλυτα. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο που ενδιαφέρει πολύ και που έχει να δώσει πολλά στο χώρο, όπως τα θέλει…

Αν είχες επιτελικό ρόλο στην τηλεόραση όπως παλιά, τι εκπομπή θα της έδινες, αλήθεια, Λάκη;

Ένα βραδινό σόου.

Talk Show;

Και βραδινό σόου και talk show, κι ότι να ‘ναι. Είναι ένα πρόσωπο που σε μαγνητίζει, που δεν μπορείς να πάρεις τα μάτια σου από πάνω της, που σε αφορά ότι κι αν κάνει. Και αυτό δεν αποδεικνύει η μακροχρόνια πορεία της στο χώρο; Αυτό!

Μια απίστευτη δήλωση για την Ελένη Μενεγάκη έγινε από γνωστό πρόσωπο. Είπε σχολιάζοντας την αποχώρηση της, η παρουσιάστρια θα διδάσκεται τα πανεπιστήμια σαν το απόλυτο δείγμα μάνατζμεντ καριέρας.