Κατερίνα Ζαρίφη: Έριξε... άκυρο σε εκπομπή του OPENtv

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Κατερίνα Ζαρίφη: Έριξε... άκυρο σε εκπομπή του OPENtv

Σε μια νέα εκπομπή του OPENtv έριξε άκυρο σύμφωνα με τα όσα είπαν στην εκπομπή «Happy Day», η Κατερίνα Ζαρίφη. Τι συνέβη;

Συγκεκριμένα, η καινούρια μεσημεριανή εκπομπή του σταθμού θα κάνει πρεμιέρα στις 13 Ιουλίου και θα ονομάζεται "The Booth". Παρουσιάστριες θα είναι, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Μουτίδου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία.

Κατερίνα Ζαρίφη OPENtv

Ωστόσο, όπως έκανε γνωστό η δημοσιογράφος Τίνα Μεσσαροπούλου μέσα από το «Happy Day». πρόταση για να βρίσκεται στην παρουσίαση, είχε δεχθεί και η Κατερίνα Ζαρίφη, ωστόσο την αρνήθηκε.

Όπως αποκάλυψε η δημοσιογράφος, διαφώνησε με το κόνσεπτ της εκπομπής, με αποτέλεσμα τη θέση της να πάρει η Σοφία Μουτίδου.

Δείτε ωστόσο εδώ τι νούμερα σημείωσε στο OPENtv η πρωινή εκπομπή «Καλοκαίρι not».

Σε αυτό το πρόγραμμα θα βρίσκεται η Κατερίνα Ζαρίφη στο OPENtv από τη νέα σεζόν

Για δεύτερη χρονιά στο OPENtv έρχεται το Just the 2 of us και η ανακοίνωση έγινε. Ένα πρόσωπο έκπληξη θα συμμετάσχει και δεν πάει το μυαλό σας ποιο θα είναι αυτό. Έχει κλείσει ήδη.

Ο Νίκος Κοκλώνης, ο οποίος είναι παρουσιαστής και παραγωγός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Στην φωλιά των Κου-Κου» και ανακοίνωσε πως το J2US θα συνεχίσει και τη νέα τηλεοπτική σεζόν και η πρώτη παίκτρια θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη.

Just the 2 of us open

«Εννοείται πάμε δεύτερη σεζόν. Θα σου πω ότι η Κατερίνα Ζαρίφη θα είναι του χρόνου στο Just the two of us παίκτρια. Το γούρι μου για φέτος ήταν το κουστούμι που φόρεσα στην πρεμιέρα, που είχε αυτά που φοράνε οι παπάδες τα μακριά», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης. Δείτε και ποια θα είναι τα υποψήφια ζευγάρια προς αποχώρηση για το Σάββατο.