Τζούλια Νόβα: Την «τσάκωσαν» με καυτό μαγιό μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Τζούλια Νόβα: Την «τσάκωσαν» με καυτό μαγιό μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου

Την Τζούλια Νόβα «τσάκωσε» ο φωτογραφικός φακός παρέα με καλή της φίλη σε γνωστή παραλία της Αττικής να κάνει το μπάνιο της στη θάλασσα, φορώντας ένα μαύρο καυτό μαγιό, μετά το χωρισμό της από τον Γιάννη Μάρκου.

Το μοντέλο μπορεί να έχει τραβήξει πολλά σχόλια από τις εκπομπές λόγω του χωρισμού της, ωστόσο αυτό δεν την έχει ρίξει την ψυχολογικά και απολαμβάνει κάθε λεπτό από τον ελεύθερο χρόνο της.

Πριν λίγες ημέρες, εκμεταλλεύτηκε τον ζεστό ήλιο και βρέθηκε σε παραλία της Βούλας να κάνει το μπάνιο της, μαζί με την φίλη της Φωτεινή Ζάννη.

Η Τζούλα Νόβα, όπως ήταν επόμενο τράβηξε όλα τα βλέμματα προς το μέρος της με το μαύρο μαγιό που φορούσε. Ενώ, το σώμα της τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό.

Τζούλια Νόβα φίλη παραλία

Τζούλια Νόβα σώμα

Τζούλια Νόβα μαγιό

Χαμός γενικά έχει επικρατήσει τον χωρισμό της Τζούλιας Νόβα και του Γιάννη Μάρκου! Εκείνη βγήκε στην εκπομπή Happy Day και τον... άδειασε - δείτε εδώ όλα όσα είπε.

Δείτε εδώ τη νέα συνοδό του Γιάννη Μάρκου μετά το χωρισμό τους. Του «τσάκωσε» η κάμερα σε έξοδο τους

Όπως φαίνεται ο Γιάννης Μάρκου ούτε ένα μήνα μετά τον χωρισμό του με την Τζούλια Νόβα, είναι ξανά μαγεμένος από την παρουσία μιας μελαχρινής γυναίκας! Η κάμερα του Happy Day, μάλιστα, έδειξε το πρόσωπό της για πρώτη φορά.

Οι κάμερες της εκπομπής της Σταματίνας Τσιμτσιλή το βράδυ της Παρασκευής έπιασαν στα πράσα τον Γιάννη Μάρκου σε ραντεβού με μελαχρινή και κούκλα γυναίκα. Ο ίδιος μιλώντας στους δημοσιογράφους αποκάλυψε πως... ευελπιστεί να συνοδεύεται! Που πάει να πει πως μάλλον τον πετύχανε στο πρώτο του ραντεβού. Λέτε να ευδοκιμήσει και να τον δούμε σε κάποια σχέση;

Ρίξτε μια ματιά στο παρακάτω βίντεο για να δείτε το πρόσωπο της μελαχρινής κούκλας που στάθηκε δίπλα του: