Το αντίο του ΣΚΑΙ στην Τατιάνα Στεφανίδου - Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε

Οι ευχές και το ευχαριστώ

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Το αντίο του ΣΚΑΙ στην Τατιάνα Στεφανίδου - Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε

Ένας κύκλος έκλεισε για την Τατιάνα Στεφανίδου οριστικά αφού αυτή η σεζόν ήταν η τελευταία της στον ΣΚΑΙ! Ο σταθμός του Φαλήρου μόλις εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να της πει το δικό του αντίο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα ακολουθήσει τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, κάτι το οποίο όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ισχύει. Η Τατιάνα αυτή την περίοδο χαλαρώνει και ξεκουράζεται ενώ ετοιμάζει ταυτόχρονα και το επόμενό της βήμα που μέχρι στιγμής κρατά μυστικό.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει την άψογη διετή συνεργασία του με την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις εκπομπές «Μαζί σου» και «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», παρουσίασε θέματα επικαιρότητας, αποκαλυπτικές έρευνες και δυνατές προσωπικές ιστορίες, προσέγγισε όλα τα θέματα με ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο και φώτισε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής.

Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια.

Να σημειωθεί πως εχθές ο σταθμός ΣΚΑΙ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μουτσινά.

Οριστικό τέλος για Τατιάνα Στεφανίδου και ΣΚΑΙ - Η ανακοίνωση στον αέρα του «Μαζί σου»

Τατιάνα Στεφανίδου τέλος από τον ΣΚΑΙ

Οριστικός τέλος μπήκε στην σχέση Τατιάνας Στεφανίδου και ΣΚΑΙ, καθώς η παρουσιάστρια ανακοίνωσε στον αέρα της εκπομπής «Μαζί σου», πως αποχωρεί από το κανάλι.

Έπειτα από 2 χρόνια συνεργασίας, ένας κύκλος κλείνει για την ίδια και από τη νέα τηλεοπτική σεζόν αναζητεί νέα στέγη.

Η ανακοίνωση της Τατιάνας Στεφανίδου για το οριστικό της τέλος από τον ΣΚΑΙ

«Καλησπέρα σας! Σήμερα είναι η τελευταία «Καλησπέρα» που λέμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Πολλοί αποχαιρετισμοί έχουν γίνει τελευταία στις τηλεοράσεις. Δάκρυ έχει πέσει. Πάρτι έχουν γίνει. Λέω και εγώ πώς θα αποχαιρετήσω; Επειδή δεν τα μπορώ τα πολύ συναισθηματικά… Με έχετε παρακολουθήσει αρκετά χρόνια, είμαι και ευσυγκίνητη. Θα κάνω μια κανονική εκπομπή σήμερα, χωρίς πολλά πολλά, χωρίς αποχαιρετισμούς. Θέλω να σας πω – γιατί όσο περνάει η ώρα γινόμαστε και πιο συναισθηματικοί – ξεκινώντας αυτή την τελευταία μου εκπομπή εδώ στον ΣΚΑΪ, τα μοναδικά συναισθήματα που έχω – εκτός από τη συγκίνηση – είναι η βαθιά ευγνωμοσύνη, για όλους εσάς που είστε εδώ και σήμερα και μέσα στα χρόνια. Όταν ήρθαμε στον ΣΚΑΪ, ζοριστήκαμε στην αρχή και τελικά ήσασταν εδώ και πάλι. Κάθε μέρα ήσασταν κοντά μας. Νιώθω την ανάγκη να πω σε όλους εσάς ένα ευχαριστώ.

Δεύτερον, θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ και νιώθω και ευγνωμοσύνη όταν έφυγα από το Open – που δεν έφυγα με δική μου πρωτοβουλία – θέλω να σας πω ότι εγώ δεν ήθελα να φύγω. Δεν είναι εύκολο όταν αλλάζεις τηλεοπτικούς σταθμούς. Ήρθαμε εδώ… Ένιωσα βαθιά ευγνωμοσύνη για τον Πρόεδρο του καναλιού και την διοίκηση που έκανε τα πάντα για να με στηρίξει. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ και στον ΣΚΑΪ. Γιατί όσες και δυσκολίες αν είχαμε, τα καταφέραμε και συνεργαστήκαμε πολύ καλά» ανέφερε μεταξύ άλλων, η Τατιάνα Στεφανίδου στην έναρξη της εκπομπής.