«Κλείδωσαν» στον ΑΝΤ1 Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά - Η εκπομπή τους δεν θα έχει παρουσιαστή αλλά...

Θα βάλει «φωτιά» στην τηλεθέαση

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
«Κλείδωσαν» στον ΑΝΤ1 Μάρκος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά -  Η εκπομπή τους δεν θα έχει παρουσιαστή αλλά...

Στον ΑΝΤ1 «κλείδωσαν», ο Μάρκος Σεφερλής και η σύζυγός του Έλενα Τσαβαλιά. Ωστόσο, η εκπομπή που θα κάνουν, δεν θα έχει παρουσιαστή, καθώς θα είναι ένα νέο project που για πρώτη φορά θα δούμε στην Ελλάδα.

Πριν μερικές εβδομάδες ρεπορτάζ του «Ευτυχείτε» έκανε λόγο για μια εκπομπή σαν μεξικάνικο project που θα είναι σαν σήριαλ – ριάλιτι.

Μπορεί αρχικά ο παρουσιαστής να είχε...κλείσει με τον ΣΚΑΙ, ωστόσο όπως αποκάλυψε ο ίδιος «Κάναμε κάποιες συζητήσεις με τον ΣΚΑΙ, ήταν να γίνει όντως αυτή η δουλειά, απλά για κάποιους λόγους δεν προχώρησε. Δεν έγινε κάτι, δεν τσακωθήκαμε. Του χρόνου ετοιμάζουμε κάτι διαφορετικό στον ΑΝΤ1 που θα αρέσει στον κόσμο και θα του κρατάει συντροφιά»

Αυτή είναι η εκπομπή που θα παρουσιάζουν Μάκρος Σεφερλής και Έλενα Τσαβαλιά στον ΑΝΤ1

Όπως λοιπόν έκαναν γνωστό στο Ευτυχείτε για την εκπομπή «Δεν θα έχει παρουσιαστή. Ουσιαστικά βλέπουμε τη ζωή ενός πολύ γνωστού κωμικού, στη δουλειά και το σπίτι του. Θα παίζει και η Έλενα Τσαβαλιά. Δεν θα τον βλέπουμε σαν Μάρκο, θα είναι ένας ρόλος όλο αυτό»,.

Πριν από λίγες ημέρες να σημειώσουμε πως έγιναν γνωστές οι χαρές που είχαν στην οικογένεια τους ο Μάκρος Σεφερλής και η Έλενα Τσαβαλιά.

Μάρκος Σεφερλής: Έκανε την ανακοίνωση στον αέρα του ΑΝΤ1 - Χαμογελούσε ευτυχισμένη δίπλα του η Έλενα Τσαβαλιά

Μια ανακοίνωση έκανε στον αέρα του ΑΝΤ1 χθες το βράδυ ο Μάρκος Σεφερλής, με την Έλενα Τσαβαλιά που καθόταν δίπλα του, να χαμογελούσε ευτυχισμένη. Ο ηθοποιός έκανε γνωστό ένα πολύ χαρμόσυνο γεγονός για τον ίδιο και τα επαγγελματικά του βήματα.

Χθες το βράδυ το ζευγάρι βρέθηκε καλεσμένο στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, «Ενώπιος Ενωπίω» όπου και παραχώρησε μια συνέντευξη εφ' όλης της ύλης, κάνοντας μάλιστα και αποκαλύψεις τόσο προσωπικές, όσο και επαγγελματικές.

Ο γνωστός κωμικός ηθοποιός, Μάρκος Σεφερλής μάλιστα, στο φινάλε της συνέντευξης του με την σύζυγο του, Έλενα Τσαβαλιά, ανακοίνωσε πως τη νέα σεζόν ξεκινάει εκπομπή στον ΑΝΤ1, ένα νέο πρότζεκτ που όπως τόνισε στον αέρα, δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα.

Η ανακοίνωση του Μάρκου Σεφερλή

«Μου στέλνει πολλά μηνύματα ο κόσμος και τώρα με τις παραστάσεις που δείχνει ο ΑΝΤ1 κάθε Κυριακή και κάνουν και τα νούμερα που κάνουν δόξα τω Θεώ, συζητήσαμε με τη διεύθυνση προγράμματος του ΑΝΤ1 και το ανακοινώνω πρώτη φορά σε σένα. Από τη νέα σεζόν θα ξεκινήσω μια εκπομπή στον ΑΝΤ1, είναι ένα καινούργιο πρότζεκτ που δεν έχει ξαναγίνει στην Ελλάδα, πολύ πρωτότυπο, πολύ διαφορετικό.

Θα αρέσει στον κόσμο, δεν θα είναι show, είναι καινούργια συνταγή, δεν έχει ξαναγίνει και είναι κάτι που αρέσει στον κόσμο από όλα αυτά που έχω κάνει όλα αυτά τα χρόνια. Θα αρέσει στον κόσμο και πιστεύω θα αγαπηθεί πάρα πολύ», είπε ο Μάρκος Σεφερλής.