Ιωάννα Μαλέσκου: Η κίνηση της λίγο μετά τις υπογραφές της με τον ΣΚΑΙ

Η φωτογραφία που διέγραψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ιωάννα Μαλέσκου: Η κίνηση της λίγο μετά τις υπογραφές της με τον ΣΚΑΙ

Ανάμεσα με τον ΣΚΑΙ και την Ιωάννα Μαλέσκου, οι κρίσιμες υπογραφές έπεσαν και πλέον ανήκει στην ομάδα του σταθμού. Ωστόσο, λίγο μετά το ευχάριστο αυτό γεγονός, μια κίνηση της παρουσιάστριας έγινε γνωστή.

Η Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία θα μας κρατά συντροφιά κάθε μεσημέρι από τη νέα τηλεοπτική σεζόν, ετοιμάζει τις βαλίτσες της για να ανέβει μόνιμα από την Κρήτη στην Αθήνα.

Ωστόσο, πριν γίνει αυτό μια κίνηση της, πρόκειται να σχολιαστεί. Ποια είναι αυτή; Ότι η παρουσιάστρια διέγραψε από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μερικές από τις πιο αισθησιακές φωτογραφίες της.

Όπως αυτή που φορούσε ένα ολόσωμο κατακόκκινο μαγιό.

Ιωάννα Μαλέσκου ΣΚΑΙ φωτογραφία μαγιό

Η Ιωάννα Μαλέσκου, όπως αποκαλύφθηκε, έφτασε στην Αθήνα και υπέγραψε με τον ΣΚΑΙ. Η όμορφη Κρητικιά έχει φροντίσει να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική της ζωή, ωστόσο το Youweekly.gr σας έκανε κάποιες αποκαλύψεις αφού... φέρεται να είναι τρελά ερωτευμένη και λογοδοσμένη εδώ και 4,5 χρόνια με έναν άντρα. Δείτε εδώ.

Εξελίξεις με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον ΣΚΑΙ - Έπεσαν οι υπογραφές

Μέσα από την εκπομπή Έλα Χαμογέλα στο Opentv μεταφέρθηκαν στο τηλεοπτικό προσκήνιο όλες οι εξελίξεις που αφορούν τη συνεργασία της Ιωάννας Μαλέσκου, της Κρητικιάς Ελένης Μενεγάκη όπως πολλοί την αποκαλούν, και του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΙ.

Συγκεκριμένα, το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε είναι πως ή σήμερα ή αύριο η Ιωάννα Μαλέσκου θα βρίσκεται στα στούντιο του σταθμού του Φαλήρου για να πέσουν οι υπογραφές με το project μέχρι στιγμής να... αγνοείτο.

Μάλιστα, κάτι που λίγοι παρατήρησαν ήταν πως στην τελευταία εκπομπή του Νίκου Μουτσινά - που έκανε συγκλονιστικά νούμερα - προβλήθηκε ένα - μάλλον - ετοιμασμένο από τον ΣΚΑΙ trailer παρουσίασης της Ιωάννας.