Σπύρος Πώρος: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας - Η τρυφερή δήλωση για την Φωτεινή Ψυχίδου

Μίλησε ανοιχτά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπύρος Πώρος: Η αποκάλυψη για το πρόβλημα υγείας - Η τρυφερή δήλωση για την Φωτεινή Ψυχίδου

Το πρωί της Τρίτης βγήκε στην δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία του Σπύρου Πώρου αγκαλιά με την Φωτεινή Ψυχίδου και το πρωί της Τετάρτης ο ίδιος μίλησε στην κάμερα του Happy Day με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνη. Αφορμή αυτού στάθηκε ένα περιστατικό με την υγεία του που τον έστειλε για κάποιες ημέρες στο νοσοκομείο.

Οι φήμες που ήθελαν σε σχέση τον Σπύρο Πώρο με την Φωτεινή Ψυχίδου έχουνε ξεκινήσει εδώ και αρκετούς μήνες αλλά κανείς από τους δυο δεν το έχει επιβεβαιώσει επίσημα. Ωστόσο και οι δυο μιλάνε με πολύ τρυφερά λόγια ο ένας για τον άλλον.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον επισκέφθηκαν στο νοσοκομείο για να του συμπαρασταθούν, ενώ από τα συμφραζόμενα φάνηκε ότι η Φωτεινή Ψυχίδου, δεν έφυγε λεπτό από το πλευρό του. Ο Σπύρος Πώρος ωστόσο απέφυγε να σχολιάσει τα όσα λέγονται για τη σχέση τους, ειδικά μετά την κοινή τους φωτογραφία που δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook η Φωτεινή Ψυχίδου.

«Είχα πλάι μου κόσμο που πέρασε με είδε, μου συμπαραστάθηκε και μία ψυχή που ήρθε και μου συμπαραστάθηκε πολύ και την ευχαριστώ. Δε βλέπω τηλεόραση, δε ξέρω τι λένε για μένα» είπε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Πώρος.

Δείτε τις δηλώσεις του στο παρακάτω βίντεο

Φωτεινή Ψυχίδου: Μίλησε πρώτη φορά για τον Πώρο - "Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ. Όσο αναφορά τις φωτογραφίες..."

Είναι ένας άνθρωπος που αγαπώ. Όσο αναφορά τις φωτογραφίες το μόνο που με άγχωσε είναι πως βγήκα με τον κότσο σαν καθαρίστρια". Η Φωτεινή Ψυχίδου μίλησε πρώτη φορά για τον Σπύρο Πώρο και τα αποκάλυψε όλα.

Μιλώντας στην κάμερα του Πρωινού, η ίδια δεν δίστασε να αποκαλύψει την σχέση της με τον Σπύρο Πώρο και να δώσει ένα τέλος σε όλα όσα ακούγονται για τους δυο τους.

Μετά την είδηση πως η Φωτεινή Ψυχίδου έδωσε το οριστικό τέλος στη σχέση της με τον τραγουδιστή, Δημήτρη Κοριαλά, βγήκαν οι φήμες πως έχει βρει νέο σύντροφο, χωρίς ωστόσο την ίδια να έχει διευκρινίσει κάτι. Δείτε αναλυτικά τα όσα αποκάλυψε στο παρακάτω βίντεο.