GNTM 3: Ο πρώτος άνδρας plus size μοντέλο που πέρασε στα castings - Δείτε το πρόσωπο του

Μίλησε στην εκπομπή Καλοκαίρι not

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
GNTM 3: Ο πρώτος άνδρας plus size μοντέλο που πέρασε στα castings - Δείτε το πρόσωπο του

Τα castings του GNTM 3 έχουν ξεκινήσει και ήδη πολλά κορίτσια, έχουν περάσει είτε απορριφθεί. Ένα ωστόσο plus size μοντέλο άνδρας πέρασε και κάνει δηλώσεις. Δείτε παρακάτω το πρόσωπο του.

Ο λόγος για τον Δημήτρη Γουγουστάμο. Μίλησε για την εμπειρία του στην κάμερα της εκπομπής του Open, «Καλοκαίρι #Not».

«Δήλωσα συμμετοχή στο GNTM 3 και πέρασα από casting στη Θεσσαλονίκη. Ήταν όλα ωραία. Ενθουσιάστηκαν μπορώ να πω. Περίμενα να με καλέσουν στην οντισιόν στην Αθήνα με τους κριτές, αλλά δε με κάλεσαν. Με τα άτομα που έβλεπα να περιμένουν έξω πίστευα θα έχω πολλές πιθανότητες να περάσω. Δε μου άρεσαν.

GNTM 3 plus size μοντέλο

Ψώνιο δεν είμαι, αλλά πίστευα πως είμαι ο πιο ωραίος και πιο άνετος στον χώρο. Μπήκα μέσα και ενώ όλοι έβγαιναν στο πεντάλεπτο, εγώ ήμουν μισή ώρα. Δεν απογοητεύτηκα που δε με πήραν, αυτοί χάνουν» τόνισε ο Δημήτρης Γουγουστάμος.

Να σημειώσουμε πως στο GNTM 3 θα δούμε και τον γιο της Πόπης Μαλιωτάκη. Έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην κάμερα.

Σύντροφος πρώην παίκτριας του MasterChef στα castings του GNTM 3 - Του δήλωσε εκείνη συμμετοχή

Σύντροφος πρώην παίκτριας του MasterChef μπορεί να βρεθεί στο GNTM και μάλιστα του δήλωσε εκείνη συμμετοχή. Την αποκάλυψη έκανε η ίδια σε συνέντευξη της λέγοντας πως το έκανε για πλάκα.

Η πρώην παίκτρια του Masterchef, Ασημίνα Ουστάλλι έκανε κρυφά αίτηση στο αγόρι της για να μπει στο GNTM και απαντά στην ερώτηση αν είναι ζηλιάρα.

«Είχαμε πάει μια μέρα για μπάνιο με την παρέα του φίλου μου. Και του είπαν πως είναι για GNTM. Του δήλωσα συμμετοχή για πλάκα και τον πήραν τηλέφωνο πριν κάτι μέρες. Εγώ δεν θα ήθελα να πάει, αλλά είναι δική του απόφαση.

Πιστεύω γενικά πως το μόντελινγκ στην Ελλάδα δεν προχωράει. Πρέπει να ασχοληθείς με κάποιο άλλο επάγγελμα που θα έχει πιο πολύ μέλλον. Στο εξωτερικό ναι, αλλά δε νομίζω πως σε αυτή τη φάση της ζωής του θα ήθελε να πάει στο εξωτερικό. Στα δικά μου τα μάτια φαίνεται όμορφος. Δε ζηλεύω ιδιαίτερα. Ποτέ δε ζηλεύω» εξήγησε η Ασημίνα.

Θυμίζουμε πως πρόσφατα η Ασημίνα μίλησε για πρώτη φορά για τη σχέση της. Δείτε εδώ όλα όσα αποκάλυψε για τον άνθρωπό της.