Κυριακή, 01 Αυγούστου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου και Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα μίλησαν στον αέρα του OPEN για τον καβγά τους

Οι ατάκες που ειπώθηκαν στον αέρα

Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου και Γρηγόρης Γκουντάρας - Νάταλι Κάκκαβα μίλησαν στον αέρα του OPEN για τον καβγά τους
News 08.07.2020 14:34
Από Ελένη Ζουγανέλη

Στον αέρα του OPEN, μίλησαν η Ελένη Χατζίδου, ο Ετεοκλής Παύλου, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα για τον καβγά που γραφόταν πως είχαν, λίγο πριν την πρεμιέρα της εκπομπής τους.

«Τελικά έχουμε τσακωθεί πάρα πολύ εμείς οι τέσσερις. Πάρα πολύ. Να δώσουμε αποκλειστικό: Σκοτωνόμαστε όλη μέρα», είπε η Νάταλι Κάκκαβα με χιούμορ, με την Ελένη Xατζίδου να απαντάει: «Φαίνεται άλλωστε. Με το που κλείνουν οι κάμερες..»

Από την άλλη πλευρά ο Γρηγόρης Γκουντάρας είπε στον αέρα: «Για να πούμε και τις αλήθειες. Ασχολήθηκα ποτέ εγώ; Οι τρεις σας ασχοληθήκατε, τα βρήκατε» και ο Ετεοκλής Παύλου απάντησε επίσης με χιούμορ: «Γιατί είπα εγώ κάτι;»

Ελένη Χατζίδου  Ετεοκλής Παύλου Γρηγόρης Γκουντάρας  Νάταλι Κάκκαβα καβγάς

Να σημειώσουμε πως η εκπομπή τους «Καλοκαίρι not», χθες συγκεκριμένα, σημείωσε σε τηλεθέαση "κόκκινο". Δείτε τα νούμερα αναλυτικά.

Τι είχε ειπωθεί για Ελένη Χατζίδου - Ετεοκλής Παύλου και Γρηγόρη Γκουντάρα - Νάταλι Κάκκαβα και τον τσακωμό τους;

Πριν από λίγες ημέρες βγήκε η είδηση πως η Ελένη Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου, είχαν έναν άγριο καβγά με τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη σύζυγό του, Νάταλι Κακκαβά, με τους οποίους κιόλας θα παρουσιάσουν το πρωινού του OPEN. Ποια ωστόσο, είναι η αλήθεια;

«Τσακώθηκαν πάρα πολύ άσχημα και λέμε πάρα πολύ άσχημα. Όλα ξεκίνησαν στις αρχές της εβδομάδας όταν είχε προγραμματιστεί η φωτογράφιση για την εκπομπή που πρόκειται να κάνουν, έφτασαν τα ζευγάρια αλλά εκεί για έναν λόγο που ξέρουμε πυροδοτήθηκε πάρα πολύ το κλίμα.

Ο λόγος ήταν η ατάκα του ενός, όταν σε ερώτηση δημοσιογράφου για το ποιος θα είναι πρώτο όνομα, εκείνος υπονόησε τον εαυτό του. Αυτό ήταν αρκετό ώστε να στηθεί καβγάς. Η γραμμή από το κανάλι είναι ότι όλοι θα έχουν τον ίδιο ρόλο στην εκπομπή», αποκαλύφθηκε στο Happy Day - Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες του καβγά.

Αυτή είναι η αλήθεια για τον καβγά Ελένης Χατζίδου - Ετεοκλή Παύλου με τον Γρηγόρη Γκουντάρα

Χθες το μεσημέρι μέσα από την εκπομπή «Έλα χαμογέλα», η Φωτεινή Πετρογιάννη αποκάλυψε πως ήρθε σε επαφή με το Νίκο Κοκλώνη για να μάθει τελικά ποια είναι η αλήθεια για τον καβγά.

Ωστόσο, ο παρουσιαστής δεν την κάλεσε ποτέ πίσω, ενώ δεν σήκωσε και τα τηλέφωνα της, κάτι που όπως είπε η ίδια επιβεβαιώνει τον καβγά.

Ελένης Χατζίδου Ετεοκλή Παύλου Γρηγόρης Γκουντάρας καβγάς

«Πήρα τον Νίκο Κοκλώνη, σήκωσε το τηλέφωνό του και του λέω, «Βρε, Νίκο ανάψαμε φωτιές». «Σε τι αναφέρεσαι» μου είπε, «στη συνέντευξη του Γρηγόρη Γκουντάρα» του είπα. «Κλείσε θα σε πάρω» μου είπε. Όλη μέρα τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε επειδή κατάλαβε ότι ήθελα να τον ρωτήσω για τον Γρηγόρη Γκουντάρα, άρα αποφεύγει να μου δώσει το ρεπορτάζ, άρα είναι σαν να επιβεβαιώνει ότι έγινε το μάλε βράσε που είπε και η Τίνα Μεσσαροπούλου.

Από την άλλη το περιβάλλον του Γρηγόρη Γκουντάρα λέει ότι ουδέποτε έγινε τσακωμός, ότι δεν τσακώθηκε κανένας με κανέναν. Το τηλεοπτικό ρεπορτάζ λέει όμως αυτό που είπε και η Τίνα…» είπε η Φωτεινή Πετρογιάννη.

Επιβεβαίωσε τον καβγά ο Νίκος Κοκλώνης

Λίγες ώρες αργότερα, η Φωτεινή Πετρογιάννη, επανήλθε στο θέμα λέγοντας πως τελικά ο παρουσιαστής και παραγωγός επικοινώνησε μαζί της επιβεβαιώνοντας μάλιστα όλα όσα έχουν γραφτεί.

«Με πήρε ο Νίκος Κοκλώνης και μου είπε ότι όλα όσα ακούστηκαν την προηγούμενη εβδομάδα είναι αλήθεια. Υπήρξε ένας αιφνιδιασμός και μια στεναχώρια, μια ένταση με το γεγονός ότι ο Γρηγόρης Γκουντάρας δήλωσε ότι θα ηγείται του σχήματος. Ο Νίκος Κοκλώνης λέει ότι θα είναι τέσσερις ισάξιοι άνθρωποι αλλά, λόγω της εμπειρίας του Γρηγόρη Γκουντάρα, την οποία δε μπορεί να παραβλέψει, θα έχει τη σκαλέτα εκείνος, θα κατευθύνει την εκπομπή εκείνος» ανέφερε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Καλοκαίρι #ΝΟΤ: Αυτά είναι τα νούμερα της πρεμιέρας για Γκουντάρα, Κάκκαβα, Χατζίδου, Ετεοκλή

Ξεκίνησε το Καλοκαίρι ΝΟΤ - Το καλημέρα του Γκουντάρα και της Κάκκαβα! Εντυπωσιακή εμφάνιση από Χατζίδου - Ετεοκλή

Share