Μάνος Πίντζης: Ξεχάστε τα κατάλευκα μαλλιά του - Η τεράστια αλλαγή στο πρόσωπο του

Δείτε τον και δεν θα τον αναγνωρίζετε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μάνος Πίντζης: Ξεχάστε τα κατάλευκα μαλλιά του - Η τεράστια αλλαγή στο πρόσωπο του

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να συνηθίσαμε τον Μάνο Πίντζη με μακριά κατάλευκα μαλλιά και λευκά μούσια, ωστόσο, έκανε μια τεράστια αλλαγή που στο πρόσωπο τον έχει κάνει αγνώριστο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, άλλαξε το χρώμα τους, το μήκος τους, ενώ άφησε και μουστάκι. Ο ίδιος δεν διστάζει να κάνει αλλαγές στην εμφάνιση του και όλες του πηγαίνουν πολύ.

Μάλιστα, στις αναρτήσεις που έκανε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, τα σχόλια που έλαβε από τους διαδικτυακούς του φίλους ήταν πολύ θετικά.

Συγκεκριμένα, όπως θα δείτε, ο Μάνος Πίντζης έβαλε μαύρα τα μαλλιά τους, ενώ ξύρισε τα μούσια του αφήνοντας μόνο ένα μουστάκι. Μια τεράστια αλλαγή στα μαλλιά της έκανε πρόσφατα και η Ελεονώρα Μελέτη.

Δείτε πως είναι στο πρόσωπο ο Μάνος Πίντζης μετά την τεράστια αλλαγή στα μαλλιά του

Μάνος Σπίτζης μαλλιά αλλαγή

Λίγα λόγια για τον Μάνο Πίντζη

Ο Μάνος Πίντζης που γνωρίσαμε πολύ καλύτερα μέσα από το Nomads έχει πρωταγωνιστήσει σε πολλές τηλεοπτικές σειρές, ταινίες, αλλά και θεατρικές παραστάσεις.

Γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στο Νέο Ηράκλειο. Στα 15 του χρόνια ήθελε να γίνει πιλότος της πολεμικής αεροπορίας αλλά τελικά τον τράβηξε η έβδομη τέχνη και έτσι βρέθηκε να σπουδάζει στη δραματική σχολή.

Η πρώτη του δουλειά ήταν στο Εθνικό δίπλα στον Σταμάτη Φασουλή, ενώ ακολούθησαν τηλεοπτικές συνεργασίες στην κρατική και στην ιδιωτική τηλεόραση. Ενώ, τον έχουμε δει και στην αγαπημένη σειρά του ΑΝΤ1, Κωνσταντίνου και Ελένης.

Ο Μάνος Πίντζης είχε μιλήσει και για τον Γιώργο Καράβα

Για τη στενή φιλία του με τον Γιώργο Καράβα και για πολλά ακόμη μίλησε ο Μάνος Πίντζης σήμερα στην εκπομπή “Καλοκαίρι #not”.

«Είναι ένα παιδί που το θεωρώ οικογένειά μου. Μπαίνει ένα άτομο που πραγματικά αξίζει και χαίρομαι γι΄αυτό που του συνέβη γιατί είναι ακριβώς το πρόσωπο που πρέπει να κάνει αυτό που πρέπει να κάνει στην εκπομπή αυτή

Όταν πρωτοβγήκα στο εξωτερικό μου έλεγαν οι bookers ‘ξέρεις κάποιον George Karavas;’ Δεν τον ήξερα ώσπου Και σαν στραβάδι του του στέλνω μήνυμα να με βοηθήσει και έτσι γνωριστήκαμε και από τότε η σχέση μας είναι κάτι παραπάνω από αδερφική”

Του Γιώργου του έχουν γίνει προτάσεις από κανάλια για διάφορα πράγματα από το Dancing With The Stars, το Nomads αλλά φαίνεται δεν του καθόταν γιατί έπρεπε να του κάτσει το σωστό πράγμα»