Σπαρακτική φωτογραφία από την Βικτώρια Καρύδα λίγες ημέρες μετά την δίκη για την δολοφονία του συζύγου της

Το γράμμα που του άφησε η κόρη της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Σπαρακτική φωτογραφία από την Βικτώρια Καρύδα λίγες ημέρες μετά την δίκη για την δολοφονία του συζύγου της

Πριν από λίγες ημέρες πραγματοποιήθηκε η δίκη της για τους φερόμενους δολοφόνους του συζύγου της Βικτώριας Καρύδα, Γιάννη Μακρή. Εκείνη ήταν εκεί και οι φωτογραφίες της με σκυμμένο κεφάλι τσάκισαν κόκαλα. Πριν από λίγες ώρες ίδια στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram δημοσίευσε ένα σπαρακτικό στιγμιότυπο.

Η κόρη της, άφησε ένα σημείωμα στον Γιάννη Μακρή που ανέγραφε επάνω:

«Μπαμπά σε αγαπώ πολύ, είσαι ο καλύτερος»

Καρύδα γράμμα

Βικτώρια Καρύδα: Διεκόπη η δίκη για την δολοφονία του Γιάννη Μακρή

Στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο της Αθήνας βρέθηκε από νωρίς το πρωί η Βικτώρια Καρύδα καθώς εκδικάστηκε σήμερα η υπόθεση του στυγερού εγκλήματος που έγινε τον Οκτώβριο του 2018, με θύμα τον άνδρα της Γιάννη Μακρή, έξω από το σπίτι του στο Πανόραμα της Βούλας. Η δίκη ωστόσο διεκόπη.

Στις 9 Ιουλίου θα συνεχιστεί η δίκη για τη δολοφονία Μακρή, τον Οκτώβριο του 2018 έξω από το σπίτι του στη Βούλα. Για τη συγκεκριμένη υπόθεση κατηγορούμενοι είναι δυο Βούλγαροι οι οποίοι αρνούνται τις κατηγορίες.

Κεντρικό πρόσωπο στην όλη υπόθεση είναι ένας 32χρονος Βούλγαρος, ο οποίος όμως αρνείται τις κατηγορίες που του έχουν απαγγελθεί. Υποστηρίζει πως τόσο ο ίδιος όσο και ο αδελφός του, ο οποίος επίσης εμπλέκεται στη δολοφονία, είναι αθώοι. Ωστόσο, βίντεο από την ώρα της εκτέλεσης του επιχειρηματία, δείχνει, σύμφωνα με τη δικογραφία, έναν άνδρα με τα σωματότυπο του κατηγορουμένου να «γαζώνει» τον επιχειρηματία.

Παρ’ όλα αυτά, ο 32χρονος επιμένει πως δεν γνώριζε τον Γιάννη Μακρή και πως δεν είχε κανένα κίνητρο για να τον σκοτώσει. «Ούτε εγώ, ούτε ο αδερφός μου έχουμε σχέση με αυτό το σκληρό έγκλημα. Ήρθα στην Ελλάδα, όπως έκανα τόσες πολλές φορές στο παρελθόν, επειδή αγαπώ την Ελλάδα. Ήθελα να φέρω την οικογένειά μου και τον νεογέννητο γιο μου να ζήσουν εδώ» δηλώνει ο Βούλγαρος κατηγορούμενος, αμφισβητώντας ακόμη και το βίντεο - ντοκουμέντο με τις εικόνες της στυγερής δολοφονίας του επιχειρηματία.

Ανατρίχιασαν τα σημειώματα των παιδιών της Βικτώριας Καρύδα για τον Γιάννη Μακρή. Δείτε τα εδώ.

Πηγή: Protothema.gr