Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Eχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν»

Η ανάρτηση και το κείμενο με το οποίο θέλησε να περάσει ένα δυνατό μήνυμα

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη: «Eχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν»

Ξέσπασε η Ελεονώρα Μελέτη με μια ανάρτηση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλοντας να περάσει ένα δυνατό μήνυμα προς όλες της γυναίκες, με αφορμή τα υποτιμητικά σχόλια που δέχεται.

Η παρουσιάστρια με το μακροσκελές κείμενο της ενθάρρυνε περισσότερες γυναίκες να ασχοληθούν με τα θαλάσσια αθλήματα και συγκεκριμένα με το windsurf.

«Θέλω να βλέπω κι άλλα κορίτσια στο νερό... κάθε μέρα κ περισσότερα! Ζούμε στην Ελλάδα που λούζεται από φως κ θάλασσα, έχουμε τις ομορφότερες παραλίες, τις πιο τέλειες συνθήκες για θαλάσσια σπορ, η χώρα μας γίνεται κάθε χρόνο πόλος έλξης ξένων αθλητών επαγγελματιών αλλά κ «χομπίστων». Είναι κρίμα να μην είναι τόσο διαδεδομένο άθλημα στις γυναίκες το windsurf όσο θα μπορούσε... χαίρομαι να βλέπω νέα, δροσερά κορίτσια, άλλα με ταλέντο αλλά με στυλ κ άλλα απλάμε πολλή θέληση, να δοκιμάζουν την εμπειρία. Κ χαίρομαι να βλέπω κ τον ανδρικό πληθυσμό να υποδέχεται, να αγκαλιάζει κ να προστατεύει τις γυναίκες που τολμούν.

Βέβαια, (κ εδώ έρχεται πληρωμένη απάντηση σε έναν συνήθη ύποπτο που ουκ ολίγες φορές έχει αφήσει τα υποτιμητικά του σχόλια τύπου «τράβα πλύνε κάνα πιάτο» “σιγά μη σκίσεις κάνα καλσόν» κάτω από τις σερφάδικες φωτό μου,) υπάρχουν καλή ώρα κ κάνα δυο τέτοιοι που βλέπουν τις γυναίκες ... ω ναι ... τις γυναίκες ανταγωνιστικά!!!! Αυτό βέβαια από μόνο του λέει πολλά τόσο για τη γυναικεία παρουσία που νιώθει να τον ενοχλεί́ όσο κ για την ανδρική ανεπάρκεια που ξεκάθαρα τον διακατέχει! #mood #girls #girlspower #toysforgirls ΥΓ: η φωτογραφία είναι του @karanikolas που με το φακό του πιάνει δικές μας στιγμές απολαύσεις σε ανύποπτο χρόνο...», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ελεονώρα Μελέτη.

Να πούμε πως η Ελεονώρα Μελέτη χθες στα Μεσάνυχτα "Έμεινε" όταν είδε μπροστά της τον Θανάση από το Ευτυχισμένους Μαζί. Δείτε το γιατί.

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram: «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι...»

Το ξέσπασμα της Ελεονώρας Μελέτη στο Instagram. «Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι» έγραψε η παρουσιάστρια για το FaceApp.

Mε ένα story στο instagram, η Ελεονώρα Μελέτη θέλησε να μοιραστεί τις σκέψεις της για το καινούργιο απόλυτο trend του FaceApp, όπου οι περισσότεροι χρήστες δοκιμάζουν να δουν τον εαυτό τoυς, στο αντίθετο φύλο.

Η ίδια σχολίασε: «Δεν έχω δει έναν που να μην έχει αλλάξει φύλο στο ίνσταγκραμ μέσω app. Και δως του γέλιο, και δως του καλαμπούρι. Ξαφνικά όμως κοίτα να δεις που κάποιοι από αυτούς χλωμιάζουν, γίνονται ηθικολόγοι κ “ευαίσθητοι” όταν κάποιος τους πει πως όντως έχει διορθώσει το φύλο του. Και όχι με app».

Δείτε την ανάρτηση της:

Ελεονώρα Μελέτη Face app

Να σημειώσουμε πως στην εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη, πριν λίγες ημέρες είχε βρεθεί ο δικηγόρος της 34χρονης που δέχτηκε την επίθεση με βιτριόλι.