Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με την φωτογραφία της - «Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί... »

Πιο αδύνατη από ποτέ το 86

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου με την φωτογραφία της - «Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί... »

H Καίτη Φίνου συγκλόνισε με την φωτογραφία που δημοσίευσε. 34 χρόνια πριν η ηθοποιός ήταν πολύ αδύνατη και παραδέχτηκε πως δεν έτρωγε τίποτα.

Τότε όπως έκανε γνωστό ήταν η εποχή που γύριζε ταινίες συνέχεια, πήγαινε στο θέατρο, ενώ το βράδυ καθημερινά βρισκόταν στα μπουζούκια.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την παρακάτω φωτογραφία και έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα της:

«Υπήρξε ένα καλοκαίρι που ήμουν τόοοοοσοοοοο αδύνατη 1986. Σε επικίνδυνο βαθμό αδύνατη γιατί δεν έτρωγα. Δεν προλάβαινα. Δεν άρεσε στους περισσότερους γύρω μου και το καταλάβαινα αλλά ήταν η εποχή με ταινία το πρωί, απ’ευθείας θέατρο και μετά... μπουζούκια...αληθεια πως αντεχα; Δελφινάριο».

Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της Καίτης Φίνου για τον Στάθη Ψάλτη.

Καίτη Φίνου φωτογραφία νέα

Συγκλονίζει η Καίτη Φίνου: "Συγνώμη..." - Η φωτογραφία που μας "μάτωσε" την καρδιά

Τσακίζει κόκαλα η Καίτη Φίνου με την ανάρτηση που έκανε και στην οποία ζητά συγνώμη από μερικά αγαπημένα της άτομα, τα οποία δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή. Η ίδια ανέβασε και μια φωτογραφία που μας μάτωσε την καρδιά.

Η Καίτη Φίνου έκανε μια ανάρτηση με αφορμή τις ημέρες του Πάσχα και την απαγόρευση που έχει έρθει, ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία βλέπουμε τις γυναίκες της οικογένειας που δυστυχώς δεν είναι πια στην ζωή. Η ίσια ζητά συγνώμη που δεν κατάφερε να πάει να ανάψει ένα κερί ενώ λέει πως "είναι μόνη".

"Έφυγαν όλες από την ζωή μου. Μανούλα, θεία,η αδελφή μου Μαίρη που με έχει αγκαλιά, και το μικρό μου η Γιάννα. Και νοιώθω τόσο μόνη.....Είμαι τόσο μόνη.....και δεν είχα την μικρή "πολυτέλεια" να πάω σε μια εκκλησία να τους ανάψω ένα κεράκι....Συγνώμη" έγραψε στο ποστ που ακολουθεί και που δεν είναι το μόνο που έχει κάνει την καρδιά μας να ματώσει.