Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες της με μικροσκοπικό μπικίνι που «τρέλαναν» κόσμο

Θα πάθετε πλάκα με τις αναλογίες της

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μαρία Σολωμού: Οι φωτογραφίες της με μικροσκοπικό μπικίνι που «τρέλαναν» κόσμο

Με μικροσκοπικό μπικίνι πόζαρε η Μαρία Σολωμού και «τρέλανε» κόσμο με το σώμα της. Οι φωτογραφίες της έκαναν χαμό με τα likes να είναι χιλιάδες και να πέφτουν σαν την βροχή.

Η ηθοποιός έχει ένα από τα πιο καλλίγραμμα σώματα της ελληνικής showbiz και το έχει αποδείξει άπειρες φορές. Είναι αψεγάδιαστο και μπορεί να έχει φέρει στον κόσμο ένα παιδί, ωστόσο δεν φαίνεται καθόλου. Οι κοιλιακοί της είναι φέτες.

Έχοντας ξεμπερδέψει με τις περισσότερες επαγγελματικές της υποχρεώσεις, η Μαρία Σολωμού απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και πριν από λίγες ώρες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσίευσε μερικές φωτογραφίες της που θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό.

Πόζαρε φορώντας ένα printed μικροσκοπικό μπικίνι και το σώμα της θα σε αφήσει «κάγκελο».

Πριν από λίγες ημέρες, η Μαρία Σολωμού πήγε τριήμερο με καλή της φίλη, το οποίο αποδείχθηκε... θρίλερ. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Μαρία Σολωμού: Νέες φωτογραφίες με μπικίνι - Αψεγάδιαστο το σώμα της

Νέες φωτογραφίες με μπικίνι για την Μαρία Σολωμού και το αψεγάδιαστο κορμί της. Η ηθοποιός διαθέτει άψογες αναλογίες και ένα από τα πιο εντυπωσιακά κορμιά της ελληνικής showbiz.

Όπως είχε δηλώσει και η ίδια, μπήκε στον κόσμο του Instagram πολύ πρόσφατα και ακόμα προσπαθεί να εξοικειωθεί με την πλατφόρμα. Δείτε τι είχε αναφέρει και θα "λιώσετε" στα γέλια. Ωστόσο όπως όλα δείχνουν έχει καταφέρει να τα βρει μια χαρά με το Instagram, και οι καθημερινές δημοσιεύσεις που κάνει το αποδεικνύουν.

Ύστερα από ένα μεγάλο ταξίδι στη Σκιάθο μαζί με την κολλητή της, Κατερίνα Θεοχάρη, η Μαρία Σολωμού επέστρεψε στην Αθήνα, και συνέχισε της βουτιές της.

Ως λάτρης του Instagram, η Μαρία Σολωμού μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μερικές φωτογραφίες από μια πρόσφατη εξόρμησή της στη θάλασσα. Η ηθοποιός ποζάρει με το μαύρο μικροσκοπικό μπικίνι της και εντυπωσιάζει με το καλλίγραμμο κορμί της.

Δείτε τις φωτογραφίες: