"Καραμπόλα" σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής με την παρουσία της Φαίης Σκορδά - Έπεσαν όλα τα φλας πάνω της

Το συγκλονιστικό κολλητό φόρεμά της πρόδωσε τις τέλειες αναλογίες της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Δεν είναι η πρώτη φορά που η Φαίη Σκορδά προκαλεί χάος με την παρουσία της! Συνήθως όποτε την εντοπίζουν τα φλας των φωτογράφων πέφτουν πάνω της! Κάτι τέτοιο έγινε πριν λίγες ημέρες που η λαμπερή παρουσιάστρια του ΑΝΤ1 εμφανίστηκε σε γνωστό μαγαζί της παραλιακής.

Η Φαίη Σκορδά με φίλους και διάσημα πρόσωπα της ελληνικής showbiz πέρασε το βράδυ της Κυριακής της στο πάρτι που διοργάνωσε το μαγαζί Penarrubia Lounge για τα 5 του χρόνια σε συνεργασία με το Rayen που έκλεινε 1 χρόνο λειτουργίας.

Με το χαμόγελο στα χείλη η Φαίη Σκορδά πόζαρε στους φακούς των φωτογράφων και πέρασε υπέροχες στιγμές πίνοντας το ποτό της. Στο πλευρό της δεν ήταν ο σύντροφός της, Νίκος Ηλιόπουλος, καθώς προσπαθεί να κρατά μια απόσταση από τα σημεία που υπάρχουν κάμερες.

Φωτογραφίες της Φαίης Σκορδά από το μαγαζί της παραλιακής

Για την συγκεκριμένη βραδιά η Φαίη Σκορδά προτίμησε ένα μαύρο φόρεμα με εντυπωσιακά κοψίματα που έκαναν την διαφορά. Το item αυτό "έγλειφε" υπέροχα το κορμί της. Το συνδύασε με ένα ροζ τσαντάκι που είναι τάση φέτος και με μαύρα πέδιλα με λουριά, που είναι επίσης trend!

Τα μαλλιά της πιασμένα χαλαρό κότσο, επιμελώς ατημέλητο. Στο πρόσωπό της έπαιξε με πολύ χαλαρούς και nude τόνους που την έδειχναν πιο λαμπερή από ποτέ.

Φαίη Σκορδά Penarrubia

Φαίη Σκορδά πάρτι

Η Φαίη Σκορδά ποζάρει με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο.

Πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr είχε απαθανατίσει την Φαίη Σκορδά στο κέντρο της Γλυφάδας με ένα εντελώς διαφορετικό look. Πιο χαλαρή, φορούσα παντόφλες, σορτσάκι κι ένα τοπ στην συνάντησή της με τον σύντροφό της για δουλειές. Δείτε τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα εδώ