Θεωρείται νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός - Νοίκιασε βάρκα με τον γιο της και χάθηκαν τα ίχνη τους

Συναγερμός στις αρχές

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Θεωρείται νεκρή πασίγνωστη ηθοποιός - Νοίκιασε βάρκα με τον γιο της και χάθηκαν τα ίχνη τους

Σοκ στο Χόλιγουντ καθώς πασίγνωστη ηθοποιός της σειράς Glee θεωρείται νεκρή από τις Αρχές μετά από ατύχημα με βάρκα, στην οποία βρισκόταν μέσα και ο γιος της.

Όπως αναφέρει το CBS, είχε νοικιάσει βάρκα στην λίμνη Piru στην Καλιφόρνια. Μαζί της ήταν και ο γιος της Josey, με το παιδί να βρίσκεται ασυνόδευτο μέσα στην βάρκα, ωστόσο η 33χρονη ήταν άφαντη!

Αμέσως ξεκίνησε έρευνα για την τύχη της με το παιδί να λέει στις Αρχές πως η μητέρα του έπεσε στη λίμνη για να κολυμπήσει. Μάλιστα, και το αυτοκίνητο της βρέθηκε στη θέση του με τον σερίφη της πόλης να δηλώνει σε συνέντευξη Τύπου πως η Rivera θεωρείται νεκρή και οι έρευνες για την εύρεση της σωρού της, συνεχίζονται.

Ποια είναι η πασίγνωστη ηθοποιός του Χόλιγουντ που θεωρείται νεκρή

Ο λόγος για την Nay Rivera. Όλα δείχνουν πως πνίγηκε με τις ελπίδες να είναι λιγοστές για την εύρεσή της.

Νεκρή ηθοποιός του Χόλιγουντ Naya Rivera

Στο πένθος επίσης, η οικογένεια του 24χρονου ηθοποιού που έφυγε από την ζωή.

Παντρεύτηκε μυστικά η Νάγια Ριβέρα του Glee

Όπως ανακοίνωσε η ίδια -αφού είχε τελεστεί το μυστήριο- η Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό στις 19 Ιουλίου.

Τυχερός ο ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ (Ryan Dorsey) -που βλέπετε στη φωτογραφία στη συνέχεια, ο οποίος έγινε ζευγάρι με την 27χρονη σταρ μόλις πριν από τρεις μήνες, όταν η Ριβέρα διέλυσε τον αρραβώνα της με τον ράπερ Μπιγκ Σον (Big Sean). Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από τέσσερα χρόνια, έγιναν πολύ καλοί φίλοι και τελικά τους προέκυψε έρωτας και γάμος εξπρές.

Naya Rivera γάμος

"Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι ως σύζυγοι πια. Η ιδιαίτερη μέρα μας ήταν γραφτό να συμβεί και όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαμε φανταστεί", αποκάλυψε γεμάτη ευτυχία η νύφη, η οποία φορούσε ένα μακρύ ρομαντικό, αλλά και σέξι δανδελένιο νυφικό.