Μετά την Κάτια Ζυγούλη ακόμη ένα πρόσωπο της showbiz αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

Δεν πάει το μυαλό σας ποιο

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Μετά την Κάτια Ζυγούλη ακόμη ένα πρόσωπο της showbiz αναλαμβάνει δική του εκπομπή στην ΕΡΤ

Μετά την Κάτια Ζυγούλη, δική του εκπομπή στη συχνότητα της ΕΡΤ, αναλαμβάνει ακόμη ένα πρόσωπο από το χώρο της showbiz. Η αποκάλυψε έγινε από το Happy Day.

Συγκεκριμένα, όπως έκανε γνωστό η Τίνα Μεσσαροπούλου γνωστός ηθοποιός έχει ξεκινήσει ήδη γυρίσματα για την εκπομπή του με τίτλο «Συν γυναιξί», η οποία θα φιλοξενεί πετυχημένες γυναίκες από διάφορους χώρους.

Αυτό είναι το πρόσωπο της showbiz που αναλαμβάνει εκπομπή στην ΕΡΤ μετά την Κάτια Ζυγούλη

Ο λόγος για τον ηθοποιό, Γιώργο Πυρπασόπουλο, ο οποίος είχε παρουσιάσει και γνωστό τηλεπαιχνίδι του MEGA.

Ο Γιώργος Πυρπασόπουλος, γεννήθηκε το 1974 στην Αυστραλία και ήρθε στην Ελλάδα σε ηλικία δύο ετών. Είναι τρισέγγονος του αξιωματικού Χριστόφορου Νέζερ και εγγονός της ηθοποιού Μαρίκας Νέζερ. Σπούδασε υποκριτική στην Αθήνα και στην Βασιλική Ακαδημία Δραματικών Τεχνών του Λονδίνου.

Γιώργος Πυρπασόπουλος εκπομπή ΕΡΤ

Ξεκίνησε από την εφηβική του ηλικία να παίζει στην τηλεόραση και από τότε έχει πολλές συμμετοχές στην τηλεόραση, στον κινηματογράφο και στο θέατρο. Είναι ένα από τα ιδρυτικά μέλη της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου, ενώ το 2012 διετέλεσε πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών. Στην ΕΡΤ να πούμε πως πάει και η Κάτια Ζυγούλη. Δείτε γιατί και που.

Πως τα πάει σε τηλεθέαση η Κάτια Ζυγούλη στην ΕΡΤ;

Δυσάρεστα είναι τα νέα που έμαθε η Κάτια Ζυγούλη, με το που είδε την τηλεθέαση που σημείωσε η εκπομπή της «Ιστορίες μόδα» μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ. Βέβαια, συνεχώς στο πλευρό της για να τη στηρίζει βρίσκεται ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς.

Το μοντέλο κάνει την πρώτη του δοκιμή στο χώρο της τηλεόρασης και συγκεκριμένα της παρουσίασης, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν τα πάει καλά. Οι «Ιστορίες μόδας» σημειώνουν μονοψήφια στην τηλεθέαση στο Δημόσιο Κανάλι.

Βέβαια, να πούμε πως η εκπομπή απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο κοινό που είναι οι γυναίκες κάτι που κάνει πολύ δύσκολο το να καταφέρει να ανεβάσει τα ποσοστά, ειδικά μέσα από την ΕΡΤ.

Αυτά είναι τα νούμερα που έφεραν τα δυσάρεστα νέα στην Κάτια Ζυγούλη

Χθες, Σάββατο 20 Ιουνίου, η Κάτια Ζυγούλη με την εκπομπή «Ιστορίες Μόδας», σημείωσαν 1%, ενώ σε τέταρτο κατάφεραν να φτάσουν μέχρι το 1,4%.

Αναλυτικά τα τέταρτα της εκπομπής της Κάτιας Ζυγούλη

  • 1,3
  • 0,6
  • 0,6
  • 1,4

Μεσημεριανή ζώνη

  • ΑΝΤ1: Κωνσταντίνου και Ελένης (Ε) 22,2
  • ΣΚΑΙ: Μαζί σου Σαββατοκύριακο 9,9
  • ΑLPHA: Καλύτερα δε γίνεται 12,8
  • Mega: Πέντε χιλιάδες ψέματα 11,6
  • Star: Τα φιλαράκια 9,2
  • ΕΡΤ: Ιστορίες μόδας 1

Έχουμε επίσης όλα τα νούμερα τηλεθέασης για το Σάββατο 20 Ιουνίου. Δείτε αναλυτικά όλα τα ποσοστά των τηλεοπτικών σταθμών που κατέγραψαν τα μηχανάκια της AGB εδώ.

TAGS