Γιώργος Λιάγκας: Η βεράντα του σπιτιού του στην Τήνο έχει θέα το Αιγαίο - Η φωτογραφία με τα παιδιά του

Θα σας αφήσει άφωνους...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Γιώργος Λιάγκας: Η βεράντα του σπιτιού του στην Τήνο έχει θέα το Αιγαίο - Η φωτογραφία με τα παιδιά του

Στην Τήνο βρίσκεται ο Γιώργος Λιάγκας μαζί με τα δυο του παιδιά και απολαμβάνει τις ομορφιές του νησιού, παίζοντας και κάνοντας το μπάνιο τους. Όταν ωστόσο, βρίσκονται στο σπίτι χαζεύουν την απίστευτη θέα του Αιγαίου από τη βεράντα. Η φωτογραφία είναι μαγευτική.

Ο παρουσιαστής έχει τεράστια αδυναμία στα παιδιά του και για αυτό τους κάνει όλα τα χατίρια. Ο Γιάννης και ο Δημήτρης είναι βασική προτεραιότητα του και παρά τις καθημερινές υποχρεώσεις που μπορεί να έχει, πάντα βρίσκει χρόνο για να περάσουν μαζί.

Τώρα που είναι ελεύθερος από υποχρεώσεις δεν σταματάει τα παιχνίδια μαζί τους. Η Τήνος είναι το αγαπημένο τους νησί και πηγαίνουν κάθε χρόνο.

Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο Γιώργος Λιάγκας, απαθανάτισε τα παιδιά τους στη βεράντα να κάθονται μαζί και να παρατηρούν τη θέα.

Πριν πάει Τήνο, ο Γιώργος Λιάγκας ήταν στη Μύκονο και είχε τραβήξει όλα τα βλέμματα πάνω του με το πιτσιλωτό μαγιό του.

Γιώργος Λιάγκας σπίτι Τήνος φωτογραφίες

Φωτογραφία μέσα από το σπίτι του Γιώργου Λιάγκα - Στο σαλόνι με τα παιδιά του

Ο Γιώργος Λιάγκας μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram, μία φωτογραφία μέσα από το σπίτι του, στην οποία βρίσκεται στο σαλόνι μαζί με τον γιο του ο οποίος κάνει διαδικτυακά μαθήματα για το σχολείο με τον μπαμπά να παρακολουθεί.

Ο αγαπημένος παρουσιαστής περνάει πολλές μέρες στο σπίτι και έτσι φροντίζει να περνάει το χρόνο του όσο πιο δημιουργικά γίνεται και ακόμα περισσότερο, μαζί με τους γιους του.

Μάλιστα, τα δύο παιδιά του είχαν πάει στο σπίτι του μπαμπά εδώ και λίγες μέρες για να περάσουν το σαββατοκύριακο και όχι μόνο και φαίνεται πως οι τρεις του το διασκεδάζουν πολύ.

Συγκεκριμένα, ο Γιαννάκης έκανε μάθημα με τη δασκάλα του μέσω skype και ο παρουσιαστής βρήκε εξαιρετικά ενδιαφέρον το όλο στιγμιότυπο, ανεβάζοντας μία φωτογραφία στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.

H φωτογραφία που ανέβασε ο Γιώργος Λιάγκας στο Instagram

«Μάθημα στις μέρες του Κορωνοϊού…. Καλό μήνα. Θα περάσει κι αυτό…», έγραψε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Λιάγκας και ανέβασε μια φωτογραφία με τον γιο του.

Λιάγκας σπίτι