Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή "άδειασε" τον ΣΚΑΙ: "Κάθε χρόνο προσπαθούν..."

Επική μπηχτή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Happy Day: Η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή πιο λαμπερή από ποτέ σήμερα στο Happy Day άδειασε τον ΣΚΑΙ με ένα τεράστιο χαμόγελο στα χείλη! Πέταξε επική μπηχτή!

Όλα ξεκίνησαν όταν έπαιξαν στον αέρα οι δηλώσεις της Κατερίνας Γκαγκάκη για την αποχώρησή της από τον σταθμό του Φαλήρου και η συζήτηση πήγε κάπως έτσι:

«Δεν είναι μια χρονιά την οποία δεν θα ξαναζούσα, αν ξεκινούσε από την αρχή. Θα την ξαναζούσα 100%, θεωρώ ότι είμαι τελείως διαφορετική τώρα απ’ ότι ήμουν πέρυσι τέτοια εποχή. “Στερνή μου γνώση να σε είχα πρώτα”, έλεγε η γιαγιά μου. Αλλά δεν την έχεις ποτέ πρώτα, όλα για κάποιο λόγο γίνονται. Η τηλεόραση δεν έχει κάτι για μένα τώρα, ούτε εγώ για εκείνη. Ο Γιώργος Λιάγκας συζητάει για να κάνει κάτι διαφορετικό του χρόνου, αλλά η υπόλοιπη ομάδα όχι, καθόλου», είπε η Κατερίνα Γκαγκάκη.

Στη συνέχεια, λοιπόν, και κατά τη διάρκεια της συζήτησης, στον αέρα της εκπομπής, για τις δηλώσεις που έκανε η Κατερίνα Γκαγκάκη, η Σταματίνα Τσιμτσιλή πέταξε τη μπηχτή της για τον ΣΚΑΙ.

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε», είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε εδώ, επίσης, ποια εκπομπή του ΣΚΑΙ πήρε το πράσινο φως για την επόμενη σεζόν!

Συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή πάει στον ΣΚΑΙ; Αποκάλυψη

Περίοδος αλλαγών για τους τηλεοπτικούς σταθμούς και όπως φαίνεται θα έχουμε μια μεταγραφή μεγατόνων! Οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως άτομο από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή στον ALPHA, Happy Day, οδεύει προς τον ΣΚΑΙ.

Μέσα από το Vanda's blog του Youweekly.gr θα σας αποκαλύψω με κάθε επιφύλαξη τις πληροφορίες που μου μετέφερε πηγή μου! Να τονίσω, όμως, πριν αυτού, πως οι ανατροπές τις τελευταίας στιγμής στην τηλεόραση δεν είναι και λίγες!

Ποιος φεύγει από την εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή και πάει στον ΣΚΑΙ

Η πηγή μου, λοιπόν, μου αποκάλυψε πως ο Χάρης Χριστόπουλος έχει κάνει ήδη κάποιες συζητήσεις για να ενταχθεί στο δυναμικό του σταθμού του Φαλήρου για να αναλάβει ρόλο μαζί με την σύζυγό του, Ανίτα Μπράντ, στο νέο ριάλιτι μεταμφιέσεων που θα βγει στον αέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, Makeover. Το ριάλιτι θα ξεκινήσει τα γυρίσματα τον Σεπτέμβρη και όπως όλα δείχνουν υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να πέσουν οι υπογραφές.

Χάρης Χριστόπουλος φεύγει από τον ALPHA και πάει ΣΚΑΙ

Να σημειωθεί πως, επίσης, οι πληροφορίες μου αναφέρουν πως στο δυναμικό του Happy Day την επόμενη σεζόν θα έχουμε μια επιστροφή αφού ο Δημήτρης Παπανώτας βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να γυρίσει στα παλιά του λημέρια. Σίγουρη, είναι και η παραμονή της Τίνας Μεσσαροπούλου στο πάνελ.