Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε το σχόλιο της Ελένης!

Απάντησαν στην Μενεγάκη οι followers της Αθηνάς μετά

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Η φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου που προκάλεσε το σχόλιο της Ελένης!

Η Αθηνά Οικονομάκου πόσταρε πριν από λίγες ώρες μια φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram η οποία σχολιάστηκε μέχρι κι από την Ελένη Μενεγάκη!

Το στιγμιότυπο αυτό έδειχνε ένα μαγευτικό τοπίο από το Γύθειο και η παρουσιάστρια ευχήθηκε στην Αθηνά να περάσουν τέλεια στις οικογενειακές τους διακοπές! Τι το ήθελε; Μετά έγινε πανικός από likes και πολλοί ήταν αυτοί που έκαναν την δική τους επισήμανση κάτω από τα όσα έγραψε η Ελένη, ευχόμενοι να περάσει κι εκείνη με την δική της οικογένεια το ίδιο καλά.

Δείτε εδώ επίσης: Μια κομμώτρια πρόδωσε την εγκυμοσύνη της Ελένης Μενεγάκη - Φωτογραφία ντοκουμέντο

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η Αθηνά Οικονομάκου

Μενεγάκη σχόλιο σε φωτογραφία της Αθηνάς Οικονομάκου

Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία της που προκάλεσε την αντίδραση της Οικονομάκου!

Όλα ξεκίνησαν όταν το πλατό της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη πήρε και την μικρή της κόρη, Μαρίνα και μας το αποκάλυψε με μια τρυφερή αγκαλιά και ένα γλυκό στιγμιότυπο

Η παρουσιάστρια έχει μεγάλη αδυναμία στα παιδιά της και το έχει αποδείξει πολλές φορές, αφού είναι πάντα δίπλα τους!

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram η παρουσιάστρια του Alpha λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της πόζαρε στο φακό με την μικρή Μαρίνα, με την ίδια να της κάνει μια σφικτή αγκαλιά!

Η κόρη της, που έχει αποκτήσει με τον Μάκη Παντζόπουλο είναι μια μικρή κούκλα και είναι από τις σπάνιες φορές που η Ελένη μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους φωτογραφίες με τα παιδιά της! Μαμά και κόρη είναι αχώριστες!

Η μικρή Μαρίνα ήρθε στο στούντιο καθώς δεν είχε σήμερα σχολείο. Η Ελένη Μενεγάκη στην έναρξη της εκπομπής μπαίνοντας στο πλατό, έστειλε ένα φιλί προς το μέρος της κόρης της και στη συνέχεια είπε στους συνεργάτες της: «Δε φιλάω εσάς. Αλλά σήμερα είναι άλλη πρωταγωνίστρια εδώ και δεν μπορώ, φιλάω εκείνη. Το παιδί μου το τελευταίο εννοώ. Εμείς σήμερα δεν έχουμε σχολείο. Είναι η καλύτερη μέρα για βόλτα».

Και ενώ η εκπομπή ξεκίνησε κανονικά, λίγη ώρα μετά η Μαρίνα που ήταν μαζί με τη μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, έφυγε από τα παρασκήνια και η παρουσιάστρια τις αποχαιρέτησε on air, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους θα πάνε στο Αττικό Ζωολογικό Πάρκο.

Τι της έγραψε η Οικονομάκου

Το απόγευμα της Πέμπτης η Ελένη Μενεγάκη θέλησε να απαντήσει στις ευχές που της έγραψαν οι followers της, και ανάμεσα σε αυτούς ήταν και η Αθηνά Οικονομάκου!

«Σας ευχαριστώ τόσο πολύ για τα γλυκά σας λόγια. Για την αγάπη σας σε εμένα και σε όλη μου την οικογένεια. Σας αγαπώ μέσα από την καρδιά μου», έγραψε η Ελένη Μενεγάκη. Δείτε τις σχετικές αναρτήσεις:

undefined