Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε την αποχώρηση στο τέλος της εκπομπής της

Έσκασε «βόμβα»

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η Ζήνα Κουτσελίνη ανακοίνωσε την αποχώρηση στο τέλος της εκπομπής της

Σήμερα το μεσημέρι μπήκε τέλος στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη για τη φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, στον αέρα του «Αλήθειες με τη Ζήνα», η παρουσιάστρια ανακοίνωσε και μια αποχώρηση.

Η εκπομπή προβάλλεται εδώ και 5 συνεχόμενα χρόνια μέσα από τη συχνότητα του STAR και η παρουσιάστρια στο μεγάλο φινάλε, θέλησε να πει ευχαριστώ σε όλους τους συνεργάτες της που την στηρίζουν.

Ωστόσο, μαζί με το τέλος της εκπομπής, ανακοίνωσε πως ένα πρόσωπο της ομάδας της, αποχωρεί μετά από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας τους.

Η ανακοίνωση της Ζήνας Κουτσελίνη για το τέλος της εκπομπής της και την αποχώρηση

«Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό Star που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό τον σταθμό με κρατούν οι σχέσεις και οι άνθρωποι. Σε αυτό το σημείο είναι το πιο δύσκολο για μένα, αλλά θα το κάνω να φαίνεται εύκολο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη κουμπάρα, φίλη 20ετιας και αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής τα πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος που με βοήθησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους. Και νομίζω πως έκανα αυτό που έκανε η μάνα μου σε μένα. Την άφησα να φύγει για να πετάξει και να πάει ψηλά. Ελισάβετ σε αγαπώ, είσαι σπουδαία στη δουλειά σου και θα μου λείψεις πολύ. Ελισάβετ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αγκαλιά μου θα σε περιμένει πάντα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν το φινάλε, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Την αποκάλεσαν στον αέρα της εκπομπής «Κουτσινέλη» και η αντίδραση της είναι... μοναδική.

Αυτή είναι η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Πέντε ολόκληρα χρόνια κρατάει αυτή η... κολόνια με την Ζήνα Κουτσελίνη και το STAR. Φέτος, μετά από μια πολύ δύσκολη χρονιά για όλους το κανάλι της Κηφισιάς φαίνεται να πήρε μια πολύ σωστή απόφαση όσον αφορά την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.

Η Ζήνα Κουτσελίνη είναι ένα από τα πιο δυνατά χαρτιά του καναλιού όσον αφορά την μεσημεριανή ζώνη και με βάση τα ποσοστά που καταγράφουν τα μηχανάκια της AGB ο ανταγωνισμός απέναντί της αιμορραγεί κανονικότατα αφού δεν είναι λίγες οι φορές που εκείνη φτάνει το 19% ενώ οι απέναντι μετά βίας το... 10!

Ποια η απόφαση του STAR για την Ζήνα Κουτσελίνη

Ζήνα Κουτσελίνη STAR ανανέωση συμβολαίου

Το κανάλι του STAR, λοιπόν, δεν είχε να σκεφτεί πολλά πράγματα για την συγκεκριμένη παρουσιάστρια και την εκπομπή της "Αλήθειες με την Ζήνα" και η απόφαση του να υπογράψουν για 6 συνεχόμενη χρονιά ήταν αναμενόμενη. Όπως μου ανέφερε η πηγή μου χαρακτηριστικά το συμβόλαιο είναι μονοετές και η επίσημη ανακοίνωση δεν θα αργήσει καθόλου να έρθει από το κανάλι.

Από την άλλη μην ξεχνάμε πως σε όλα τα κανάλια επικρατεί μια αναμπουμπούλα για το τι θα συμβεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν και η αλήθεια είναι πως με βάση τις τελευταίες εξελίξεις και πληροφορίες τα πράγματα είναι λίγο δυσάρεστα για το Νίκο Μουτσινά και την αγαπημένη τηλεοπτική εκπομπή "Καλό Μεσημεράκι". Δείτε εδώ όλο το αναλυτικό ρεπορτάζ!