Τετάρτη, 05 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

«Πάγωσε» ο Πρίγκιπας Κάρολος - Λιποθύμησε μπροστά του εργαζόμενος

Βίντεο ντοκουμέντο

«Πάγωσε» ο Πρίγκιπας Κάρολος - Λιποθύμησε μπροστά του εργαζόμενος
News 10.07.2020 16:37
Αρθρογράφος: Ελένη Ζουγανέλη
ΕΛΕΝΗ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

«Πάγωσε» ο Πρίγκιπας Κάρολος όταν ήρθε αντιμέτωπος με ένα απίστευτο περιστατικό. Συγκεκριμένα, εργαζόμενος λιποθύμησε μπροστά του την ώρα που συνομιλούσαν και το σοκ ήταν μεγάλο.

Ο Πρίγκιπας και η σύζυγός του, Καμίλα, επισκέφθηκαν πρόσφατα το κέντρο διανομής των σούπερ μάρκετ Asda στο Μπρίστολ, για να ευχαριστήσουν το προσωπικό που δεν σταμάτησε να εργάζεται κατά την διάρκεια της πανδημίας.

Ωστόσο, κανείς δεν περίμενε να συμβεί αυτό το γεγονός. Ο Κάρολος, με το που έπεσε κάτω ο εργαζόμενος δεν ήξερε τι να κάνει καθώς είχε σοκαριστεί. Αμέσως, του δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες

Την ίδια στιγμή, ανησυχία είχε προκαλέσει η είδηση για έναν στενό συνεργάτη της Βασίλισσας Ελισάβετ που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Η ανακοίνωση του Καρόλου

Ο Πρίγκιπας Κάρολος με ένα διάγγελμά του, θέλησε να μιλήσει για την κατάσταση της υγείας του και τα για όσα βίωσε αυτές τις μέρες λόγω του κορωνοϊού, κάνοντας άνω κάτω ολόκληρο το Buckingham με τις ανακοινώσεις που έκανε.

Η περιπέτεια της υγείας του προκάλεσε μεγάλη ανησυχία σε όλο το παλάτι ιδιαίτερα για την Βασίλισσα Ελισάβετ που είναι σε προχωρημένη ηλικία, αλλά και για τον ίδιο που θεωρείται ηλικιωμένος.

Έτσι, θέλοντας να απευθυνθεί στον αγγλικό λαό, ο Κάρολος εξέδωσε ένα διάγγελμα μέσα από το οποίο είπε:

«Έχοντας περάσει πρόσφατα τη διαδικασία της προσβολής από τον κορωνοϊό, ευτυχώς με ελαφρά συμπτώματα, παραμένω ακόμη και τώρα στην φάση των κοινωνικών αποστάσεων και της απομόνωσης. Όπως όλοι μαθαίνουμε, είναι ένας ιός περίεργος, μια κατάσταση άσχημη και αγχώδης, όπου η παρουσία οικογένειας και φίλων δεν είναι δυνατή και τίποτα δεν είναι ίδιο.

Σε αυτή την ιδιαίτερη στιγμή, η γυναίκα μου κι εγώ σκεφτόμαστε ειδικά όσους έχουν χάσει τους αγαπημένους τους σε τόσο δύσκολες και ανώμαλες συνθήκες, καθώς κι εκείνους που έχουν την ασθένεια, έχοντας υποστεί απομόνωση.

Ως κύριοι εκπρόσωποι δύο οργανώσεων για τους ηλικιωμένους, η καρδιά η δική μου και της γυναίκας μου βρίσκονται με αυτούς τους ανθρώπους, που ζουν μεγάλες δυσκολίες. Γνωρίζουμε, ωστόσο, πως σε όλες τις κοινωνίες υπάρχουν άνθρωποι όλων των ηλικιών που προσβάλλονται από τον ιό και έχουν εξαιρετικούς γείτονες, δικούς τους ανθρώπους και εθελοντές που τους προσέχουν με ανιδιοτέλεια, με ρίσκο να προσβληθούν επίσης, απλά για να παρέχουν τις απαραίτητες βοήθειες.

Και σε μία εποχή, όπου οι γιατροί και το νοσηλευτικό προσωπικό, που αποτελούν τη «ραχοκοκκαλιά» του εξαιρετικού συστήματος υγείας μας, είναι αυτή τη στιγμή σε μια εποχή με μεγάλη πίεση και ρίσκα, αλλά μάχονται ηρωικά, για να σώσουν ζωές στις ΜΕΘ και να σταματήσουν, όσο γίνεται, τη διασπορά του ιού. Οι προσευχές και οι σκέψεις μας βρίσκονται σε αυτούς τους υπέροχους ανθρώπους, των οποίων οι φοβερές ικανότητες, η αφοσίωση στο καθήκον και η φροντίδα στους ασθενείς μας κάνουν υπερήφανους.

Ήταν υπέροχο, ειλικρινά, να βλέπω πόσοι άνθρωποι σε ολόκληρη τη Βρετανία έχουν προσφερθεί εθελοντικά, προσφέροντας τη βοήθεια τους, για να μπουν στην πρώτη γραμμή. Είναι πολύ μεγάλης σημασίας, επομένως, αυτοί οι άνθρωποι να αντιμετωπιστούν με ιδιαίτερη φροντίδα από τη δική μας πλευρά, μόλις βγουν από αυτή τη δοκιμασία και προσπαθήσουν, για παράδειγμα, να πάνε για ψώνια, την ώρα που η σκέψη και το άγχος τους θα είναι στις οικογένειες και τους φίλους τους.

Με αυτή τη σκέψη, στο μυαλό μας είναι όλοι οι καταστηματάρχες, που παλεύουν σκληρά κάθε μέρα και νύχτα, για να κρατούν γεμάτα τα ράφια των σούπερ μάρκετ σε αυτή την κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

Ως έθνος, αντιμετωπίζουμε μια βαθιά πρόκληση, η οποία ξέρουμε πως απειλεί τις ζωές και τις δουλειές εκατομμυρίων συμπολιτών μας. Κανείς από εμάς δεν μπορεί να πει πότε θα τελειώσει, αλλά μέχρι τότε, ας προσπαθήσουμε και ας ζήσουμε με ελπίδα πίστη μεταξύ μας, να κοιτάμε για τις καλύτερες μέρες που θα έρθουν».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Κορωνοϊός: Ανησυχία για την Ελισάβετ - Βρέθηκε και δεύτερο κρούσμα στο Μπάκιγχαμ

Άνω κάτω το Buckingham για τον Κάρολο - Τι συμβαίνει με την Βασίλισσα Ελισάβετ;

Share