Ανατριχιάζουν οι τελευταίες στιγμές της γνωστής ηθοποιού που αναζητείται - Θεωρείται νεκρή

Η στιγμή που κατευθύνεται με το παιδί της προς το σκάφος

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Ανατριχιάζουν οι τελευταίες στιγμές της γνωστής ηθοποιού που αναζητείται - Θεωρείται νεκρή

Το γραφείο του σερίφη της Ventura County έδωσε στη δημοσιότητα βίντεο από κάμερα ασφαλείας που δείχνει την ηθοποιός της σειράς Glee, Νάγια Ριβέρα, λίγες ώρες πριν την εξαφάνισή της. Ανατριχιάζουν οι τελευταίες της στιγμές, αλλά και η είδηση πως θεωρείται νεκρή.

Στο βίντεο φαίνεται η Ριβέρα να βγαίνει από το αυτοκίνητο μαζί με τον 4χρονο γιο της στην λίμνη Piru και κατευθύνεται προς το κατάστημα για να ενοικιάσει ένα σκάφος. Όταν δεν επέστρεψαν έπειτα από τρεις ώρες ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης σήμανε τον συναγερμό.

Οι Αρχές βρήκαν στην βάρκα να κοιμάται τον 4χρονο, αλλά κανένα ίχνος της ηθοποιού της σειράς Glee. Το αυτοκίνητο της 33χρονης βρέθηκε στο πάρκινγκ δίπλα στη λίμνη και η τσάντα της ήταν στο εσωτερικό. Πλέον η επιχείρηση διάσωσης έχει μετατραπεί σε επιχείρηση ανεύρεσης, καθώς οι Αρχές θεωρούν βέβαιο ότι η ηθοποιός είναι νεκρή.

Ο γιος της Josey, είπε στους αστυνομικούς ότι η μητέρα του βούτηξε στη λίμνη για να κολυμπήσει και δεν επέστρεψε. Τα νερά της λίμνης είναι θολά κάτι που δυσχεραίνει τις έρευνες. Περίπου 100 άτομα συμμετέχουν, ανάμεσα στα οποία δύτες και εναέριες ομάδες. Στο πένθος επίσης, η οικογένεια του 24χρονου ηθοποιού που έφυγε από την ζωή.

Αυτό είναι το βίντεο της ηθοποιού που ανατριχιάζει

Παντρεύτηκε μυστικά η Νάγια Ριβέρα του Glee

Όπως ανακοίνωσε η ίδια -αφού είχε τελεστεί το μυστήριο- η Νάγια Ριβέρα (Naya Rivera) παντρεύτηκε τον αγαπημένο της σε μυστική τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Κάμπο Σαν Λούκας του Μεξικό στις 19 Ιουλίου.

Τυχερός ο ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ (Ryan Dorsey) -που βλέπετε στη φωτογραφία στη συνέχεια, ο οποίος έγινε ζευγάρι με την 27χρονη σταρ μόλις πριν από τρεις μήνες, όταν η Ριβέρα διέλυσε τον αρραβώνα της με τον ράπερ Μπιγκ Σον (Big Sean). Οι δυο τους είχαν γνωριστεί πριν από τέσσερα χρόνια, έγιναν πολύ καλοί φίλοι και τελικά τους προέκυψε έρωτας και γάμος εξπρές.

Naya Rivera γάμος

"Νιώθουμε πραγματικά ευλογημένοι ως σύζυγοι πια. Η ιδιαίτερη μέρα μας ήταν γραφτό να συμβεί και όλα έγιναν όπως ακριβώς τα είχαμε φανταστεί", αποκάλυψε γεμάτη ευτυχία η νύφη, η οποία φορούσε ένα μακρύ ρομαντικό, αλλά και σέξι δανδελένιο νυφικό.