Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε στον αέρα του OPEN - «Λέμε στον Alpha "τι θα γίνει ρε παιδιά" και μας...»

Όσα δήλωσε με αφορμή τις δηλώσεις της Τσιμτσιλή

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σίσσυ Χρηστίδου: Ξέσπασε στον αέρα του OPEN - «Λέμε στον Alpha

Μέσα από την εκπομπή της στο OPEN ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του ALPHA με αφορμή τις δηλώσεις που έκανε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, στην δική της εκπομπή πριν από λίγες ημέρες.

Συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια πήρε θέση και πέταξε "καρφιά" για τον τηλεοπτικό σταθμό, φέρνοντας σαν παράδειγμα την δική της αποχώρηση από το κανάλι.

Έτσι ξέσπασε η Σίσσυ Χρηστίδου κατά του ALPHA στον αέρα του OPEN

«Θέλω να πω πως αυτά συμβαίνουν όμως σε όλα τα κανάλια… Εντάξει, δεν θα πω… Ρε παιδί μου, θυμάμαι τώρα εμείς πως φύγαμε από τον Alpha. Έτσι, μου ήρθε… Και λέει για τον σχεδιασμό η Σταματίνα και μου ήρθε και μένα ότι τον Σεπτέμβριο δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Έτσι δεν φύγαμε και εμείς από τον Alpha; Είχε έρθει Σεπτέμβριος, ήρθε ο ΑΝΤ1, λέμε στον Alpha «τι θα γίνει ρε παιδιά» και μας απάντησαν «δεν ξέρουμε». Ε πήγαμε και μεις στον ΑΝΤ1» σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου.

Σίσσυ Χρηστίδου open

Με αφορμή αυτές τις δηλώσεις πέταξε "καρφιά"

«Δεν ξέρω αν μας ακούνε στον ΣΚΑΙ… που μας ακούνε και μας βλέπουν γιατί απ’ ότι έχω καταλάβει κάθε χρόνο θέλουν έτσι κάτι από το Happy Day. Μας ακούνε και μας βλέπουν και αφού δεν μπορούν να έχουν το Happy Day προσπαθούν να πάρουν πάντα κάτι από το Happy Day. Την αγάπη μας τους στέλνουμε» είχε σημειώσει την Παρασκευή η παρουσιάστρια του Happy Day.

Σήμερα, λοιπόν, με αυτή την αφορμή, η Σίσσυ Χρηστίδου άφησε τις δικές της αιχμές για τον τρόπο που αποχώρησε πριν λίγα χρόνια από τον Alpha για να κατευθυνθεί προς τον ΑΝΤ1. «Είδα πάντως μια ένταση στη Σταματίνα και καταλαβαίνω ότι ίσως το κρατάει από το περσινό με τον Δημήτρη Παπανώτα. Που έφυγε ο Δημήτρης από την εκπομπή και προφανώς της κόστισε και εκείνης για να τοποθετείται έτσι».

«Θέλω να πω πως αυτά συμβαίνουν όμως σε όλα τα κανάλια… Εντάξει, δεν θα πω… Ρε παιδί μου, θυμάμαι τώρα εμείς πως φύγαμε από τον Alpha. Έτσι, μου ήρθε… Και λέει για τον σχεδιασμό η Σταματίνα και μου ήρθε και μένα ότι τον Σεπτέμβριο δεν ξέραμε τι θα κάνουμε. Έτσι δεν φύγαμε και εμείς από τον Alpha; Είχε έρθει Σεπτέμβριος, ήρθε ο ΑΝΤ1, λέμε στον Alpha «τι θα γίνει ρε παιδιά» και μας απάντησαν «δεν ξέρουμε». Ε πήγαμε και μεις στον ΑΝΤ1″ σημείωσε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου! Δείτε εδώ αναλυτικότερα τι συνέβη.