Αντώνης Βλοντάκης: Στο νοσοκομείο η σύζυγός του - Η φωτογραφία και η αποκάλυψη για το χειρουργείο

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Αντώνης Βλοντάκης: Στο νοσοκομείο η σύζυγός του - Η φωτογραφία και η αποκάλυψη για το χειρουργείο

Στο νοσοκομείο μπήκε πριν από λίγες ημέρες η σύζυγος του Αντώνη Βλοντάκη, Κορίνα Στεργίου και την αποκάλυψη για το χειρουργείο έκανε μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η Κοντίνα Στεργίου, υποβλήθηκε σε επέμβαση θυρεοειδούς και μοιράστηκε μια φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο.

«Ευχαριστώ πολύ τον Παναγιώτη Βαμβακα -γενικό χειρουργό -που με ανέλαβε για την αφαίρεση θυρεοειδούς. Φίλος οικογενειακός για μένα ,άνθρωπος για όλους και μετά γιατρός .Αφέθηκα στα χέρια του με απόλυτη εμπιστοσύνη και είμαι πολύ χαρούμενη για την επιλογή μου! Παναγιωτη , δε θα το έκανα αν δεν ήσουν εσυ!», έγραψε η ίδια κάτω από τη φωτογραφία που πόσταρε θέλοντας να ευχαριστήσει τον γιατρό της. Στο νοσοκομείο είχε βρεθεί και αγαπημένο πρόσωπο του Ανδρέα Γεωργίου.

Αντώνης Βλοντάκης σύζυγος νοσοκομείο

Αντώνης Βλοντάκης: Τον ρώτησαν για φλερτ από άντρες και είπε ατάκα - «φωτιά»

Ρώτησαν τον Αντώνη Βλοντάκη για φλερτ από άντρες και είπε ατάκα - «φωτιά»! «Πάει στα όρια του χυδαίου και...» ανέφερε μεταξύ άλλων!

«Ποιο είναι το πιο ακραίο περιστατικό θαυμασμού που έχεις δεχτεί από άντρα ή από γυναίκα;», ήταν η ερώτηση που δέχτηκε από την Φαίη Σκορδά, αλλά την απάντηση που θα λάμβανε, δεν την περίμενε η Φαίη!

«Δεν θα συνηθίσω ποτέ το φλερτ των αντρών και πάντα αισθάνομαι άβολα με αυτό. Στα social media μου στέλνουν πράγματα σε φωτογραφίες… και εκεί λίγο μαγκώνεσαι. Δεν είναι πάντα ευγενικό αυτό που θα λάβεις,. πάει και στα όρια του χυδαίου και του πρόστυχου. Κι εκεί είναι λίγο περίεργο. Ήθελα να απαντήσω κάποια στιγμή: Δεν είμαι γυναικολόγος!», είπε ο Αντώνης Βλοντάκης και η Φαίη… κοκάλωσε!