Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τη δημοσίευσε;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βίκυ Καγιά: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια της Ζενεβιέβ Μαζαρί

Τα γενέθλιά της έχει σήμερα η Ζενεβιέβ Μαζαρί και ανάμεσα στα αγαπημένα της πρόσωπα που της ευχήθηκαν ήταν και η Βίκυ Καγιά, με την οποίες εκτός από συνεργάτες είναι και καλές φίλες.

Σήμερα, συμπληρώνει 45 χρόνια ζωής και είναι πολύ ευτυχισμένη στο πλευρό της οικογένειας της. Η κριτής και creative director του GNTM διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο επαγγελματικά, αλλά και προσωπικά.

Ανήμερα, λοιπόν των γενεθλίων για την Ζενεβιέβ Μαζαρί, η Βίκυ Καγιά θέλησε να της ευχηθεί δημόσια κοινοποιώντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram διάφορες κοινές τους φωτογραφίες από το παρελθόν, όπως αυτή:

Βίκυ Καγιά Ζενεβιέβ Μαζαρί

Να πούμε πως σήμερα θα δούμε την Βίκυ Καγιά σε εκπομπή της ΕΡΤ. Δείτε εδώ που.

Ζενεβιέβ Μαζαρί για Καγιά - Παπαγεωργίου: «Η Βίκυ δεν νομίζω να...»

H Ζενεβιέβ Μαζαρί αναφέρθηκε στην κόντρα της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με την Καγιά, λέγοντας πως η «Βίκυ δεν νομίζει να έχει κανένα πρόβλημα μαζί τους», αλλά θα ήταν σωστό να ρωτήσουν την ίδια.

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί θα είναι τελικά ο τέταρτος κριτής του νέου GNTM. Η κάμερα της εκπομπής “Ευτυχείτε” την συνάντησε και η ίδια έκανε τις πρώτες της δηλώσεις ως κριτής του ριάλιτι μοντέλων.

“Στο GNTM συνηθίζεται ο creative director να είναι και κριτής, συμβαίνει στο εξωτερικό. Την κριτική έτσι κι αλλιώς την έκανα, απλώς τώρα θα μετράει η ψήφος μου. Δεν αλλάζει κάτι σε μένα”, είπε χαρακτηριστικά η κριτής του GNTM.

Όσον αφορά τώρα την κόντρα της Βίκυς Καγιά με την Έλενα Χριστοπούλου και την Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: “Δεν ξέρω. Εγώ με την Έλενα μιλάω και με την Ηλιάνα. Για τη Βίκυ θα πρέπει να ρωτήσεις τη Βίκυ. Η Βίκυ έχει απαντήσει, δεν νομίζω να έχει πρόβλημα κανένα.”

Να σημειώσουμε πως την θέση της Έλενας Χριστοπούλου πήρε ο Γιώργος Καράβας και έκανε και την πρώτη του ανάρτηση.