J2US: Το ζευγάρι που κέρδισε το έπαθλο, τα ευτράπελα επί σκηνής και οι φαντασμαγορικές εμφανίσεις

Όσα είδαμε στον μεγάλο τελικό

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
J2US: Το ζευγάρι που κέρδισε το έπαθλο, τα ευτράπελα επί σκηνής και οι φαντασμαγορικές εμφανίσεις

Χθες με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο μεγάλος τελικός του J2US και είχε από όλα. Οι εμφανίσεις επί σκηνής ήταν φαντασμαγορικές, ενώ δεν έλειψαν τα ευτράπελα, όπως όταν η Κόνι Μεταξά κόλλησε με τον Τάσο Ξιαρχό. Στο τέλος ωστόσο ανακοινώθηκε ο μεγάλος νικητής που κέρδισε το έπαθλο.

Ο τελικός ξεκίνησε με τον παρουσιαστή να παίρνει τον ρόλο του τραγουδιστή και να ερμηνεύει ένα αγαπημένο τραγούδι της Άννας Βίσση.

Ο παρουσιαστής είπε το "Όσο έχω φωνή" και έστειλε το δικό του μήνυμα σε όσους τον χλευάζουν για τις ικανότητες του στο τραγούδι.

Φυσικά αποθεώθηκε με το δυνατότερο χειροκρότημα.

Το μουστάκι του Τρύφωνα Σαμαρά, το ατύχημα και το... κλάμα

Ο Τρύφωνας Σαμαράς και η Χαρά Βέρρα άνοιξαν το διαγωνιστικό κομμάτι. Το ζευγάρι αποφάσισε να τραγουδήσει ένα κομμάτι που είχε ερμηνεύσει σε παλιότερο επεισόδιο.

Για ακόμα μία φορά ωστόσο το μουστάκι που είχε κολλήσει ο Τρύφωνας, δεν τού έκανε τη χάρη και για ακόμα μία φορά τού ξεκόλλησε και όσοι ήταν παρόντες έκλαψαν μέχρι δακρύων.

Το....ευτράπελο σε Κόνι Μεταξά και Τάσο Ξιάρχο

Η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχός επέλεξαν να τραγουδήσουν ξανά το “Cry me a river”, ένα καταπληκτικό τραγούδι. Βέβαια, δεν έλειψαν και τα απρόοπτα, αφού στο φινάλε του τραγουδιού, ο Τάσος πήρε αγκαλιά την Κόνι για να την κατεβάσει από τον πάγκο και.. κόλλησαν τα ρούχα τους.

Η επιστροφή της Άσπας και οι... σπόντες

Η τραγουδίστρια ερμήνευσε μαζί με τον Μάριο Πρίαμο Ιωαννίδη το "Όνειρο απατηλό" και συγκίνησαν.

Όταν ο Νίκος Κοκλώνης τής ζήτησε να μιλήσει για την εμπειρία της στο J2US, εκείνη τον ευχαρίστησε πολύ και πέταξε σπόντες προς Βανδή και Μπακοδήμου.

Σπυροπούλου - Παππά τα ξαναβρήκαν

Μετά από εντάσεις, τηλεοπτικά κλάματα και αντιπαραθέσεις, η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και η Χριστίνα Παππά τα ξαναβρήκαν.

Βρέθηκαν την ίδια στιγμή στη σκηνή και ο Νίκος Κοκλώνης, άδραξε την ευκαιρία να τους θυμίσει τη μικρή τους κόντρα και να τους ζητήσει να τα ξαναβρούν. Δείτε εδώ τι είχε γίνει μεταξύ τους.

Το φαντασμαγορικό σόου της Δέσποινας Βανδή

Η Δέσποινα Βανδή, εμφανίστηκε λίγο πριν το μεγάλο φινάλε και τρέλανε επί σκηνής.

Με παρτενέρ στον χορό τον Τάσο Ξιαρχό που είχε επιμεληθεί τη χορογραφίας της, χάρισε στο κοινό μοναδικές ερμηνείες. Η τραγουδίστρια μας θύμισε παλιές αγαπημένες επιτυχίες της.

Αυτό το ζευγάρι κέρδισε το J2US

Οι 6 φιναλίστ, 3 ζευγάρια που αγαπήσαμε, έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους on stage. Ωστόσο, η Κόνι Μεταξά και ο Τάσος Ξιαρχό κέρδισε το μουσικό show.