8 Λέξεις: Μπαίνει στην σειρά πρώην πρόσωπο του ALPHA;

Απάντησε ανοιχτά

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
8 Λέξεις: Μπαίνει στην σειρά πρώην πρόσωπο του ALPHA;

Οι 8 Λέξεις επιστρέφουν στις τηλεοπτικές μας οθόνες με νέα πρόσωπα, ένα από αυτά θα είναι πρώην ηθοποιός του Alpha; Αποκάλυψε όλη την αλήθεια.

Συγκεκριμένα, στο εβδομαδιαίο περιοδικό «Λοιπόν» μίλησε ο Γιώργος Αγγελόπουλος και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στις προτάσεις που έχει δεχτεί.

Αυτή είναι η αλήθεια για το αν μπαίνει στις 8 Λέξεις

8 Λέξεις SKAI

Στις «8 Λέξεις» μπαίνουν τη νέα σεζόν κάποιοι παλιοί συνεργάτες του Ανδρέα Γεωργίου. Σου έχει γίνει κάποια πρόταση;

Δεν έχω δεχτεί κάποια πρόταση από τον Ανδρέα Γεωργίου για τις «8 Λέξεις».

Θα ήθελες να συνεργαστείτε ξανά στο μέλλον;

Με την παραγωγή του «Τατουάζ» είχαμε μια καλή συνεργασία κοντά στα δύο χρόνια και ήταν το πρώτο μου τηλεοπτικό βήμα. Από εκεί και πέρα, το τι θα συμβεί στο μέλλον είναι κάτι που δεν εξαρτάται μόνο από εμένα ή από μια πρόταση που θα μου γίνει, θα το σκεφτόμουν εκείνη τη στιγμή.

Από την άλλη λένε πως φεύγει από τις 8 Λέξεις ηθοποιός και μπαίνει Survivor. Δείτε εδώ ποιος.

ΣΚΑΙ: Επιστρέφουν πιο ανατρεπτικές από ποτέ οι 8 Λέξεις

Από τη νέα τηλεοπτική σεζόν οι «8 Λέξεις» επιστρέφουν και πάλι στον ΣΚΑΙ και πρόκειται να είναι πιο ανατρεπτικές από ποτέ οι εξελίξεις. Τα αγαπημένα πρόσωπα της σειράς μάλιστα, ταξίδεψαν στην Κύπρο για τα γυρίσματα που έχουν ξεκινήσει.

Στην Κύπρο γίνονται τα περισσότερα από τα γυρίσματα της επιτυχημένης σειρά και είναι εντατικά. Οι ιθύνοντες βιάζονται, καθώς θέλουν να έχουν ξεκινήσει να προβάλλονται τα νέα επεισόδια από τις αρχές του Σεπτέμβρη.

Σύμφωνα με πληροφορίες του my tv, τα πρώτα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις», ήταν πολύωρα και ιδιαίτερα απαιτητικά, καθώς αφορούσαν κάποιες σκηνές που αναμένε­ται να είναι ανατρεπτικά, όπως η απόδραση της Τζουλιάνας από τον Σωτήρη, λίγο πριν φύ­γουν για την Αλεξανδρούπολη.

Ακόμη, γυρίστηκε ένα μέρος από τη δολοφονική επίθεση που γίνεται στο σκάφος του Δερβάνη και εκεί τραυ­ματίζονται πολύ σοβαρά ο Μιλτιάδης και η Βίκυ. Η ηθοποιός από τις 8 Λέξεις τα παρατάει όλα και μπαίνει Survivor. Δείτε εδώ ποιος.