Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γιο του - «Μωρό τον είχα ξεχάσει στο...»

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Σπύρος Παπαδόπουλος: Η απίστευτη αποκάλυψη για το γιο του - «Μωρό τον είχα ξεχάσει στο...»

Μια απίστευτη αποκάλυψη για το γιο του, έκανε σε συνέντευξη που παραχώρησε ο Σπύρος Παπαδόπουλος με αφορμή το έργο του Μπέκετ «Περιμένοντας τον Γκοντό» στο οποίο θα πρωταγωνιστήσει.

Όπως ανέφερε ο ίδιος, πριν από πολλά χρόνια, την εποχή που το βράδυ έπαιζε στο θέατρο και το πρωί δούλευε σε ασφαλιστικό γραφείο, ξέχασε τσάντα με εισπράξεις 600.000 δραχμών, παραμονή Χριστουγέννων, στο πολύβουο Μινιόν, δοκιμάζοντας μια ρακέτα πινγκ πονγκ.

«Η αλήθεια είναι ότι έχω και "καλύτερη" ιστορία να διηγηθώ» αποκάλυψε, ωστόσο. «Έχω ξεχάσει τον γιο μου, μωρό, στο σουπερμάρκετ. Υπάρχει κάτι χειρότερο;».

Με τον γιο σας είστε περισσότερο μπαμπάς ή φίλος;

«Θα έλεγα 51% μπαμπάς και 49% φίλος. Νομίζω ότι τα παιδιά έχουν ανάγκη πιο πολύ έναν πατέρα παρά έναν φίλο. Είχα κάποτε μια φίλη που ο μπαμπάς της είχε χωρίσει, ήταν νέος, ωραίος. Βγαίνανε, πηγαίνανε για ορειβασία και της έλεγε "πες μου νια τον δικό σου να σου πω κι εγώ για τη δικιά μου". Και τη θυμάμαι να μου λέει: "Ρε συ, φίλους έχω. Πατέρα χρειάζομαι"», είπε στο BΗΜΑgazino.

Να σημειώσουμε πως, στην οικογένεια του Σπύρου Παπαδόπουλου τις τελευταίες ημέρες επικρατεί θρήνος. Δείτε εδώ τι συνέβη.

Σπύρος Παπαδόπουλος: Ο 25χρονος γιος του είναι μουσάτος και... κούκλος

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο παρουσιαστής του ΣΚΑΙ, έχει δημιουργήσει μια αξιοζήλευτη οικογένεια! Προτεραιότητά του, είναι φυσικά ο γιος του, ο οποίος είναι 25χρονος, μουσάτος και κούκλος!

Ο ίδιος είναι καρπός του έρωτά του με την πρώην σύζυγό του, Αθηνά Τσιλύρα, και ακούει στο όνομα Αλέξανδρος!

Ο Αλέξανδρος Παπαδόπουλος σπανίως εμφανίζεται δημοσίως στο πλευρό του πατέρα του, γι’ αυτό και δύσκολα μπορεί κανείς να εντοπίσει υλικό. Οι μοναδικές λήψεις στις οποίες τον είδαμε ποτέ, τον απεικονίζουν σε βραδινή έξοδό του με τον παρουσιαστή του «Στην Υγειά μας ρε παιδιά», τέσσερα χρόνια πριν. Δείτε τον και πείτε μας, δεν είναι άκρως γοητευτικός:

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος και ο γιος τουΟ Σπύρος Παπαδόπουλος και ο γιος του