STAR: Αυτό είναι το μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη στο κανάλι

Όσα αποκάλυψε

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
STAR: Αυτό είναι το μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη στο κανάλι

Συνέντευξη στο περιοδικό 7ΜέρεςTv παραχώρησε η Ζήνα Κουτσελίνη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο μέλλον της στο κανάλι του STAR, αλλά και τα 5 επιτυχημένα χρόνια της συνεργασίας τους.

Αυτό είναι το μέλλον της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR

Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ανανέωσε με τον τηλεοπτικό σταθμό της Κάτω Κηφισιάς και για 6η χρονιά και θα επιστρέψει δυναμικά από τη νέα τηλεοπτική σεζόν

«Πέρασαν κιόλας πέντε σεζόν που άφησα την εργασία μου πίσω από τις κάμερες και βγήκα μπροστά στο γυαλί. Μου φαίνεται σαν ένα παραμύθι που δεν το ζω εγώ, αλλά μια πριγκίπισσα της τηλεόρασης. Όταν ξεκίνησα την εκπομπή, δεν πίστευα ότι θα συνεχιζόταν για πέντε χρόνια και μάλιστα ότι θα βγαίναμε νικητές, αντιμετωπίζοντας πολύ μεγάλες τηλεοπτικές αξίες. Επέλεξα να ανανεώσω τη συνεργασία μου με το Star, γιατί με πίστεψε από το πρώτο λεπτό. Και στα δύσκολα και στα εύκολα ήμασταν συνοδοιπόροι. Όλα τα συμβόλαια μου είναι μονοετή. Είναι ανανεώσεις αγκαλιάς.»

Μετρά όμως ο οικονομικός παράγοντας για την επιλογή της εκάστοτε δουλειάς;

Όχι. Θα είμαι απολύτως ειλικρινής. Δεν με κρατά το οικονομικό σε ένα κανάλι, αλλά οι ανθρώπινες σχέσεις. Έτσι ήταν πάντα», τονίζει η δημοσιογράφος.

STAR Ζήνα Κουτσελίνη

Πώς νιώθει όμως που η εκπομπή αγαπήθηκε τόσο πολύ από το τηλεοπτικό κοινό, καθώς αυτήν τη χρονιά αναδείχτηκε πολλές φορές πρώτη στην ώρα της;

Νιώθω ότι δικαίωσα την επιλογή του καναλιού να με εμπιστευτεί. Όσο περνάνε τα χρόνια πιστεύω και εγώ πιο πολύ στον εαυτό μου. Αν και από τη δεύτερη χρονιά και έπειτα θεωρώ ότι πάτησα γερά τηλεοπτικά και μπροστά από τις κάμερες.

Θα υπάρχουν όμως αλλαγές την επόμενη σεζόν;

Η εκπομπή μας έχει να κάνει με το συναίσθημα των ανθρώπων. Θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλά.

Να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες πριν το φινάλε, σημειώθηκε ένα απίστευτο περιστατικό στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη. Την αποκάλεσαν στον αέρα της εκπομπής «Κουτσινέλη» και η αντίδραση της είναι... μοναδική.

Η αποχώρηση από την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη στο STAR

Μαζί με το τέλος της εκπομπής, ανακοίνωσε πως ένα πρόσωπο της ομάδας της, αποχωρεί μετά από όλα αυτά τα χρόνια συνεργασίας τους.

«Θέλω να ευχαριστήσω τον τηλεοπτικό σταθμό Star που με εμπιστεύτηκε όλα αυτά τα χρόνια. Σε αυτό τον σταθμό με κρατούν οι σχέσεις και οι άνθρωποι. Σε αυτό το σημείο είναι το πιο δύσκολο για μένα, αλλά θα το κάνω να φαίνεται εύκολο. Θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στη κουμπάρα, φίλη 20ετιας και αρχισυντάκτρια αυτής της εκπομπής τα πέντε χρόνια. Ο άνθρωπος που με βοήθησε να είμαι αυτό που είμαι σήμερα.

Όμως καμιά φορά οι δρόμοι πρέπει να χωρίζουν και οι άνθρωποι να βρίσκουν δικούς τους δρόμους. Και νομίζω πως έκανα αυτό που έκανε η μάνα μου σε μένα. Την άφησα να φύγει για να πετάξει και να πάει ψηλά. Ελισάβετ σε αγαπώ, είσαι σπουδαία στη δουλειά σου και θα μου λείψεις πολύ. Ελισάβετ θα είσαι πάντα μέσα στην καρδιά μου. Η αγκαλιά μου θα σε περιμένει πάντα. Μέσα από την καρδιά μου να έχετε ένα όμορφο καλοκαίρι» είπε, μεταξύ άλλων, η Ζήνα Κουτσελίνη.