Βαλάντης: Άλλαξε επίσημα το όνομα του και δεν πάει το μυαλό σας πως το έκανε

Αδιανόητο...

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Βαλάντης: Άλλαξε επίσημα το όνομα του και δεν πάει το μυαλό σας πως το έκανε

Στο J2US επέστρεψε ο Βαλάντης για μια τελευταία εμφάνιση στον τελικό. Εκεί ήταν μάλιστα που έκανε και την αποκάλυψη πως άλλαξε το όνομα του. Δεν πάει το μυαλό σας πως το έκανε.

Ο επιτυχημένος τραγουδιστής, εμφανίστηκε στην σκηνή με χρυσό κεφάλι, λόγω της σκηνικής παρουσίασης την οποία έπρεπε να βγάλουν εις πέρας, κάτι που ήταν η αφοrμή για να το κάνει γνωστό.

«Χρυσοβαλάντης από σήμερα και μετά. Θα χρησιμοποιώ πια το όνομά μου ολόκληρο. Όταν υπέγραψα το πρώτο μου συμβόλαιο με τον κύριο Μάτσα, αφαίρεσε το «Χρυσό» για να το κάνει πιο σύντομο αλλά εγώ ένιωθα ότι κάτι έχασα από το όνομά μου οπότε ευκαιρία τώρα να το ξαναπάρω πίσω», είπε στο Έλα χαμογέλα, το οποίο έριξε τίτλους τέλους. Δείτε εδώ.

Βαλάντης αληθινό όνομα

Λίγα λόγια για τον Βαλάντη

Ο Βαλάντης γεννήθηκε στη Ρόδο και από πολύ μικρός ξεκίνησε να μαθαίνει μουσική και συγκεκριμένα ακορντεόν και λαούτο. Στα 18 του χρόνια φεύγει από το όμορφο νησί του προκειμένου να πάει στην Αθήνα για να φοιτήσει στο ΤΕΙ Αισθητικής. Όμως, η αγάπη του για τη μουσική είναι τόσο μεγάλη, που το 1994 καταφέρνει να ανέβει στην πίστα του νυχτερινού κέντρου «Romeo». Εκεί γνωρίζεται με τον μαέστρο και συνθέτη Τάκη Μπουγά, αλλά και με τον σπουδαίο στιχουργό Πάνο Φαλάρα, οι οποίοι εντυπωσιάζονται από το ταλέντο του και τον πηγαίνουν στη δισκογραφική εταιρεία «ΜΙΝΟΣ – Ε.Μ.Ι», με την οποία υπογράφει συμβόλαιο. Έτσι, το 1995 κυκλοφορεί τον πρώτο του δίσκο με τίτλο «Σε ζητώ στα σινεμά», ο οποίος γίνεται μεγάλη επιτυχία.

Τα τραγούδια που περιέχει είναι το ένα καλύτερο από το άλλο και γίνονται μεγάλα σουξέ. Την ίδια χρονιά ο Βαλάντης ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό κέντρο «Ποδειδώνιο» μαζί με τον Αντύπα, τον Λάμπη Λιβιεράτο, την Άντζελα Δημητρίου και τη Στέλλα Γεωργιάδου. Στη συνέχεια ανεβαίνει στη Θεσσαλονίκη, όπου για δύο χρόνια εμφανίζεται στο πλευρό του Λευτέρη Πανταζή, του Γιώργου Αλκαίου, της Έφης Σαρρή και της Σαμπρίνας στο νυχτερινό μαγαζί «Θέατρο». Η δεύτερη δισκογραφική δουλειά του Βαλάντη έχει τίτλο «Στο Ασανσέρ» και γνωρίζει τόσο μεγάλη επιτυχία που πουλάει γύρω στα 45.000 αντίτυπα. Την καλοκαιρινή σεζόν του 1998 εμφανίζεται ξανά στο νυχτερινό κέντρο της παραλιακής «Ποσειδώνιο», μαζί με τους Ελένη Καρουσάκη, Γιάννη Πλούταρχο και Πάνο Κιάμο. Ενώ αμέσως μετά ο Βαλάντης επιστρέφει στη συμπρωτεύουσα όπου ξεκινά τις εμφανίσεις του στο νυχτερινό μαγαζί «Άστρα». Το τέταρτο cd του κυκλοφορεί το 2000 και φέρει τον τίτλο «Γύρισα τον χρόνο πίσω». Από εκεί και πέρα η καριέρα του Βαλάντη απογειώνεται και όλα τα ΜΜΕ μιλούν γι’ αυτόν.

Ο κόσμος τον αγαπά ολοένα και περισσότερο και σπεύδει στα νυχτερινά μαγαζιά όπου εμφανίζεται για να τον απολαύσει από κοντά. Με το που ανεβαίνει στην πίστα ξέρει να σκορπά τη διασκέδαση και να κάνει τον κόσμο να περνά μοναδικά μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες. Ο επαγγελματισμός και το ταλέντο του Βαλάντη είναι αξιοθαύμαστα και έτσι είναι αγαπητός τόσο στον κόσμο όσο και στους συναδέλφους του, οι οποίοι χαίρονται να συνεργάζονται μαζί του. Η νυχτερινή ζωή παίρνει φωτιά κάθε φορά που συμμετέχει σε κάποιο μουσικό σχήμα και όπως είναι φυσικό οι θαυμαστές του τον ακολουθούν παντού. Όλα αυτά τα χρόνια, μέχρι και σήμερα, ο Βαλάντης έχει καταφέρει να κάνει μια σπουδαία καριέρα, να ανέβει σε όλες τις μεγάλες πίστες και να τραγουδήσει σπουδαία σουξέ δίπλα στα μεγαλύτερα ονόματα της ελληνικής μουσικής βιομηχανίας. Οι εμφανίσεις του Βαλάντη στις μεγάλες πίστες τόσο της Αθήνας όσο και της Θεσσαλονίκης έχουν αφήσει εποχή. Η αισθαντική του φωνή είναι ξεχωριστή και μετατρέπει κάθε τραγούδι σε μεγάλη επιτυχία.

Ο τρόπος που ερμηνεύει αγγίζει όλους όσοι τον ακούν και όπως είναι φυσικό όλα αυτά τα χρόνια βρίσκεται στις καρδιές όλων μας. Ο Βαλάντης είναι ένας ιδιαίτερα χαρισματικός καλλιτέχνης που θα μας απασχολήσει ιδιαίτερα και στο μέλλον, καθώς το ταλέντο του, η όρεξή του γι’ αυτό που κάνει, η επιμονή του και ο επαγγελματισμός τους είναι μερικά από τα στοιχεία του που θα κάνουν την καριέρα του Βαλάντη να παραμείνει στην κορυφή και τα επόμενα χρόνια. Τέλος, σημειώνεται πως πριν λίγους μήνες ο Βαλάντης κυκλοφόρησε το νέο του single «Όσα ορκίστηκες», από τη δισκογραφική εταιρία BEAT Records/ Cobalt Music. Πρόκειται για ένα συγκλονιστικό κομμάτι που τραγουδήθηκε όλο το καλοκαίρι του 2015 απ’ όλους μας και φυσικά έγινε γρήγορα σουξέ.