Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Το περιστατικό που χάλασε το πάρτι γενεθλίων της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Ατύχημα για την Δήμητρα Αλεξανδράκη

Άσχημα εξελίχθηκε το πάρτι γενεθλίων που στήθηκε το Σαββατοκύριακο για την Δήμητρα Αλεξανδράκη αφού σύμφωνα με πληροφορίες ένα ατύχημα την έστειλε στα επείγοντα.

Πληροφορίες του eReportaz και του Κυριάκου Θεοδοσίου, συγκεκριμένα αναφέρουν ότι η Δήμητρα Αλεξανδράκη λίγο μετά τη 01:00 τα μεσάνυχτα και ενώ το πάρτι που έκανε για τα γενέθλιά της βρισκόταν στην κορύφωσή του, παρουσία πολλών φίλων και αγαπημένων προσώπων της, είχε ένα ατύχημα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

Το γνωστό μοντέλο, αφότου έσβησε την πολυόροφη τούρτα φαίνεται πως για άγνωστο λόγο έχασε την ισορροπία του με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πόδι και να αρχίσει να αιμορραγεί.

Το ατύχημα και οι ισχυροί πόνοι οδήγησαν το πάρτι προς διακοπή, ενώ γρήγορα κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το ασθενοφόρο έφτασε στο σπίτι της Δήμητρας Αλεξανδράκη, όπου είχε στηθεί η γιορτή και της δόθηκαν οι πρώτες βοήθειες.

Τελικά όπως βλέπουμε σε instastory που ανέβασε η ίδια η Δήμητρα Αλεξανδράκη, το πάρτι συνεχίστηκε κανονικά.

Στο νοσοκομείο η Αλεξανδράκη

Δείτε, επίσης εδώ: Ιωάννα Τούνη - Δήμητρα Αλεξανδράκη: Εισέβαλαν στο «Καλό μεσημεράκι» και έκαναν χαμό

Ξέσπασε on camera η Δήμητρα Αλεξανδράκη - «Δεν το θεωρείτε άκομψο;»

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη δεν μπόρεσε να συγκρατηθεί και ξέσπασε on camera, με αφορμή ένα σχόλιο που έκαναν οι ρεπόρτερ για τον Δημήτρη Αλεξάνδρου και τη σχέση του με την Ιωάννα Τούνη. Το πανέμορφο μοντέλο σχολίασε πως η κίνησή τους ήταν τουλάχιστον άκομψη.

Το μοντέλο εμφανίστηκε σε εκδήλωση στο πλευρό του καλού της φίλου, Δημήτρη Αλεξάνδρου, ο οποίος κλήθηκε να μιλήσει για τον χωρισμό του με τη Μαρία Καλάβρια.

Αφού λοιπόν αποκάλυψε ποιες είναι οι σχέσεις του με την πρώην του, δείτε εδώ, ρωτήθηκε αν είναι όντως σε σχέση με την Ιωάννα Τούνη.

Δήμητρα Αλεξανδράκη εκνευρισμός

«Όταν παίρνεις τηλέφωνο σαν δημοσιογράφος να ρωτήσεις εάν όντως ισχύει κάτι και δεν ισχύει, όταν έχεις πάρει εμένα δηλαδή και σου απαντάω πως είναι επαγγελματικό και δεν τίθεται θέμα να το γράψεις, γράφεις από κάτω μια τέτοια λεζάντα», απάντησε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου.

Η Δήμητρα Αλεξανδράκη ωστόσο δεν το άφησε εκεί και έσπευσε να την "πει" στους δημοσιογράφους για την ερώτηση που έκαναν στον φίλο της, ειδικά από τη στιγμή που συνόδευε μία άλλη κοπέλα στο πλευρό του.

Το on camera ξέσπασμα της Δήμητρας Αλεξανδράκη

«Δεν θεωρείτε ότι είναι λίγο άκομψο, όταν ένας άντρας συνοδεύει μια γυναίκα, να τον ρωτάτε για κάποια άλλη; Ας σταματήσει αυτός ο κίτρινος τύπος και συμβαίνει από συγκεκριμένα άτομα και προφανώς γίνεται εσκεμμένα. Ας σταματήσει αυτό».