Στο Open ο Γιώργος Λιάγκας;

Όλα όσα αποκάλυψε ο Νίκος Κοκλώνης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στο Open ο Γιώργος Λιάγκας;

Ο Νίκος Κοκλώνης ήταν σήμερα καλεσμένος στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων μίλησε και για τον τρόπο με τον οποίο θα ήθελε να δει τον Γιώργο Λιάγκα στο Open, και συγκεκριμένα στη νέα σεζόν του J2US, που θα δούμε του χρόνου.

Η φετινή σεζόν του J2US έφτασε στο τέλος της, ωστόσο ο Νίκος Κοκλώνης έχει ήδη ξεκινήσει να ετοιμάζει την επόμενη. Ο ίδιος μίλησε σήμερα στην ομάδα της πρωινής εκπομπής του Open και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην επιθυμία του, να δει τον Γιώργο Λιάγκα στο ρόστερ του show.

Να σημειώσουμε σε αυτό το σημείο, πως ο τελικός του J2US, "σάρωσε" στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά του!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης για τον Γιώργο Λιάγκα και τη συμμετοχή του στο show του Open

«Η κριτική επιτροπή θα είναι η ίδια, εκτός κι αν βάλουμε και πέμπτο κριτή. Θα ήθελα να δω στο J2US να τραγουδάει τον Γιώργο Λιάγκα ώστε να γίνει και χαμός. Του έχω στείλει μήνυμα, έχουμε μιλήσει έτσι γύρω γύρω…

Είχαμε μια σύγκρουση με τον Γιώργο για το J2US γιατί αυτή η εκπομπή που έκανε όλη την ώρα έβριζε το J2US. Του έστειλα μήνυμα και του είπα “είναι δυνατόν; Μεταξύ μας;”. Θα είναι η Κατερίνα Ζαρίφη του χρόνου».

J2us: Αυτό είναι το ποσό που συγκεντρώθηκε και θα δοθεί σε ιδρύματα της χώρας

Το «Just The 2 Of Us» δεν είναι τυχαία πρώτο θέμα συζήτησης εδώ και μήνες. Οι αφορμές πολλές και διαφορετικές: από τις υψηλές του τηλεθεάσεις που εκτόξευσαν μαζί με το Κόκκινο Ποτάμι το prime time του Open, μέχρι τα πειράγματα με Κοκλώνη, κριτές και παίκτες. Όμως, στο grand finale που έρχεται το Σάββατο το βράδυ -ζωντανά όπως και ο ημιτελικός- ο παρουσιαστής και παραγωγός του J2US δεν θέλει απλά να διασκεδάσει τον κόσμο που εδώ και πολλές εβδομάδες συντονίζεται στο μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι.

Το J2US ήταν μια «έκρηξη» χιούμορ, fun, ατάκας, μουσικής, αλλά ο τελικός στόχος του σόου του ΒΒC που φέτος «αναστήθηκε» και βρέθηκε στην πρώτη γραμμή του ενδιαφέροντος είναι μια «έκρηξη αγάπης». Ο Κοκλώνης μέσα από το Just The 2 Of Us, όπως είχε ανακοινωθεί από την αρχή του σόου, είχε αποφασίσει να στηρίξει δύο μεγάλα νοσοκομεία της χώρας, το Παίδων Αγλαϊα Κυριακού και το Σωτηρία, που ήταν νοσοκομείο αναφοράς κατά τη διάρκεια του πρώτου κύματος της πανδημίας.

Το ποσό που συγκέντρωσε το J2us

Ο παρουσιαστής και παραγωγός του σόου ετοιμάζεται να ανακοινώσει το ποσό που συγκεντρώθηκε από συμμετέχοντες, κριτές και παραγωγή, ένα ποσό-έκπληξη που θυμίζει τηλεμαραθώνιους παλιότερων δεκαετιών. Ο Κοκλώνης τη βραδιά του πολυαναμενόμενου τελικού θα ανακοινώσει live πως προσφέρει το ποσό των 40.000 ευρώ σε δύο από τα μεγαλύτερα νοσηλευτικά ιδρύματα της χώρας.

Ανέκαθεν ευαισθητοποιημένος κοινωνικά, δεν είναι η πρώτη φορά που προχωρά σε αντίστοιχες κινήσεις αλληλεγγύης και ανθρωπιάς, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στήριξή του σε ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες. Το 2016 είχε βραβευθεί από την Πρόεδρο του Συλλόγου Φίλων Παιδιών με καρκίνο “Ελπίδα”, κα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, για την προσφορά του στο Σύλλογο και την ογκολογική μονάδα.

Τα τελευταία 4 χρόνια μέσα από τις εκπομπές του, έχει προσφέρει περισσότερα από 150.000 ευρώ σε φορείς και ιδρύματα που επέλεγαν οι celebrities που ταξίδευαν μαζί του στο Celebrity Travel αλλά και ο ίδιος μέσα από το It’s Show Time. Χαρακτηριστική ήταν η συγκίνηση του Πατέρα Αντώνιου, ιδρυτή της Κιβωτού του Κόσμου, που μίλησε στο Πρωτοχρονιάτικο σόου του Open στο οποίο ο Νίκος Κοκλώνης συγκέντρωσε πάνω από 3.500 ευρώ για τις ανάγκες της Κιβωτού.