Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε...» - Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της

Συγκλονιστική εξομολόγηση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άσπα Τσίνα: «Ο καρκίνος με βοήθησε...» - Μιλά ανοιχτά για το πρόβλημα υγείας της

Η Άσπα Τσίνα ήταν σήμερα καλεσμένη στην εκπομπή Καλοκαίρι #ΝΟΤ και μεταξύ άλλων δε δίστασε να μιλήσει για το πρόβλημα υγείας της αλλά και για το πώς ο καρκίνος τη βοήθησε να μη φοβάται και να βλέπει τα πράγματα από μία διαφορετική οπτική.

Η γνωστή τραγουδίστρια, συμμετείχε στη φετινή σεζόν του J2US ωστόσο χρειάστηκε να αποχωρήσει καθώς ο γιατρός της της συνέστησε να ξεκουραστεί. Η ίδια, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του Open, αναφέρθηκε στην ασθένειά της.

Απόλυτα ειλικρινής όπως πάντα, η Άσπα Τσίνα ξεκαθάρισε πως όλη αυτή η ιστορία της έδωσε την ευκαιρία να δουλέψει παραπάνω με τον εαυτό της.

Άσπα Τσίνα καρκίνος

Αυτά είπε η Άσπα Τσίνα για την περιπέτεια με τον καρκίνο

«Ο καρκίνος με βοήθησε, πραγματικά όμως. Μου άνοιξε μια τεράστια πόρτα μέσα μου γιατί συνειδητοποίησα πως δεν υπάρχει κανένας λόγος ούτε να φοβάσαι, ούτε να «σκας» κυριολεκτικά για τίποτα, απλά να σκέφτεσαι ότι μέσα από ότι περνάς μαθαίνεις και εξελίσσεσαι. Με τον εαυτό μου έχω δουλέψει πολύ και μάλιστα μόνη μου», είπε και συμπλήρωσε:

«Τα λάθη δεν αρκεί να τα αναγνωρίζεις και να τα εντοπίσεις αλλά πρέπει και να τα διορθώσεις».

Οι δηλώσεις της Άσπας Τσίνα μετά την επιστροφή της στο J2US

«Κάποιες μάχες στην ζωή μας είναι πολύ πιο σημαντικές από κάποιες άλλες. Και εγώ ως αμαζόνα και πολεμίστρια –όπως με χαρακτηρίζει ένας πολύ αγαπημένος φίλος μου- ξέρω πολύ καλά να μάχομαι, αλλά να ιεραρχώ τα πράγματα σωστά. Η διασφάλιση της υγείας μου είναι νούμερο ένα όχι μόνο για μένα αλλά και για όσους με αγαπούν και με νοιάζονται. Έτσι αποφάσισα να ακολουθήσω τις ιατρικές οδηγίες της γιατρού μου, η οποία συνεκτιμώντας την κατάσταση του οργανισμού μου –ο οποίος είναι πολύ καταπονημένος- μου συνιστά ξεκούραση για ένα μήνα.

Έτσι, αποφάσισα να αποχωρήσω από το Just the 2 of us και το αυριανό επεισόδιο θα είναι το τελευταίο, που θα με δείτε. Όπως θα παρακολουθήσετε, η κούραση του οργανισμού μου είναι εμφανής. Δεν θα ήθελα να ανησυχήσετε για μένα αλλά ως καρκινοπαθής που σέβεται τον εαυτό του και αντιλαμβάνεται την ευθύνη που φέρει απέναντί του, δεν θα μπορούσα να έχω οποιαδήποτε άλλη στάση απέναντι στα γεγονότα! Σας ευχαριστώ για τη στήριξη» είχε δηλώσει όταν πήρε την απόφαση για λόγω υγείας να φύγει από το show.