Τετάρτη, 12 Αυγούστου 2020 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

The Booth: Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Open

Τα πρώτα πλάνα και το καλωσόρισμα

The Booth: Λαμπερή πρεμιέρα για τη νέα εκπομπή του Open
News 13.07.2020 15:53
Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
ΝΕΦΕΛΗ ΝΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΥ

YOUWEEKLY EDITOR

Follow us on Google News

Η νέα εκπομπή του Open, The Booth έκανε σήμερα την λαμπερή του πρεμιέρα, με τις τέσσερις παρουσιάστριές του να καλωσορίζουν το κοινό και να πιάνουν αμέσως δουλειά στο νέο πρωτοποριακό πρότζεκτ που θα φέρει τα πάνω κάτω!

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Κρυσταλλία Ρήγα και η Σοφία Κουρτίδου ξεκίνησαν πολύ δυναμικά τη σημερινή τους εκπομπή και είναι έτοιμες για τη βδομάδα που ακολουθεί.

Οι τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους -φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση.

Φεύγει από το OPENtv και πάει στον ALPHA αγαπημένο πρόσωπο. Δείτε εδώ ποιο.

«Καλησπέρα και καλώς ήρθατε στο “The Booth”. Νομίζετε ότι ξέρετε τι θα δείτε, αλλά δεν έχετε ιδέα. Ούτε εμείς», είπαν όλες μαζί, ενώ στη συνέχεια περιέγραψαν με χιούμορ τι θα δούμε στη νέα αυτή εκπομπή.

Η ανακοίνωση του Open για την πρεμιέρα του The Booth

Σοφία Μουτίδου, Πηνελόπη Αναστασοπούλου, Σοφία Κουρτίδου και Κρυσταλλία Ρήγα έρχονται κάθε μεσημέρι live στο «The Booth«, με την πιο feel good διάθεση, και μοιράζονται σκέψεις, χαρές και αγωνίες με τους τηλεθεατές.

Ζωντανό, άμεσο, διαδραστικό και με πολύ χιούμορ το «The Booth» έρχεται να φέρει στο προσκήνιο όλα όσα μας απασχολούν στην καθημερινότητα. Ερωτικές σχέσεις, φιλίες, αγωνίες στη δουλειά, όνειρα και στόχοι γίνονται θέμα συζήτησης και πεδίο ανταλλαγής απόψεων.

OPENtv The Booth πρεμιέρα

Τέσσερις γυναίκες που έχουμε αγαπήσει μέσα από την καλλιτεχνική τους δραστηριότητα αλλά και τη δυναμική τους παρουσία στα social media γίνονται η παρέα με την οποία οι τηλεθεατές θα μπορούν να συζητήσουν όλα όσα θα κουβέντιαζαν και με τους φίλους τους – φέρνοντας στο «τραπέζι» την αντικειμενική άποψη του «τρίτου» που μπορεί να δει τις καταστάσεις από απόσταση.

Η Σοφία Μουτίδου, η Πηνελόπη Αναστασοπούλου, η Σοφία Κουρτίδου και η Κρυσταλλία Ρήγα επιστρατεύουν τη θετική διάθεση του αξεπέραστου «girl power» και από τη Δευτέρα 13 Ιουλίου, μας περιμένουν κάθε μεσημέρι στις 14:50 στο δικό τους «θάλαμο», στο «The Booth».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Opentv: Τα νούμερα του Καλοκαίρι #NOT χτύπησαν κόκκινο

Γιώργος Αγγελόπουλος: Βγήκε στον αέρα του OPEN και έκανε την ανακοίνωση

Share