Σωτήρης Κοντιζάς: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του - Με αυτή την κίνηση την "κέρδισε"

Υπέροχα λόγια!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Σωτήρης Κοντιζάς: Όλη η αλήθεια για τη γνωριμία του με τη σύζυγό του - Με αυτή την κίνηση την

Ο Σωτήρης Κοντιζάς παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη στον Σταύρο Θεοδωράκη και μεταξύ άλλων, δε δίστασε να αποκαλύψει και όλη την αλήθεια γύρω από τη γνωριμία με την αγαπημένη του σύζυγο, Δέσποινα, καθώς και την κίνηση που τον έκανε να την "κερδίσει"!

Ο γνωστός σεφ και κριτής του MasterChef, έχει δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια. Έχοντας ήδη δύο παιδιά, εκείνος και η σύζυγός του περιμένουν το τρίτο.

Μιλώντας στο podcast του Σταύρου Θεοδωράκη, ο Σωτήρης Κοντιζάς μίλησε για την αρχή της καριέρας του και για την απόφασή του να παρατήσει τη δουλειά του στην τράπεζα, ενώ αναφέρθηκε και στην Δέσποινα, τη γυναίκα της ζωής του την οποία γνώρισε στο "Αλάτσι".

«Το Λονδίνο μπορεί να σε κατασπαράξει. Το Λονδίνο δεν το ενδιαφέρει τι ήσουνα σε κάποια άλλη χώρα καθόλου. Ήμουνα ο τελευταίος τροχός.

Ναι ήμουν τραπεζικός υπάλληλος. Θυμάμαι να προσπαθώ να πείσω τον παππού μου τον Σωτήρη, ότι παππού δεν χρειάζεται να πας 31 στο υποκατάστημα τράπεζας να ενημερώσεις το βιβλιάριο», είπε αρχικά για τη δουλειά του ως τραπεζικός υπάλληλος. Δείτε εδώ και την υπέροχη φωτογραφία που ανέβασε ο Σωτήρης Κοντιζάς με τον γιο του.

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς για τη γνωριμία με τη σύζυγό του

Όσον αφορά τη γνωριμία του με την σύζυγό του και μητέρα των παιδιών του, Δέσποινα, ο Σωτήρης Κοντιζάς αποκάλυψε: “ Έσκισα το σουπλά, η Δέσποινα νόμιζε ότι ήθελα να πληρώσω, εγώ ήθελα να αφήσω το τηλέφωνό μου. Ναι, γνωριστήκαμε στο Αλάτσι. Βγαίναμε 3, 4 μήνες και μετά φύγαμε για το Βιετνάμ.”

Στη Μύκονο ο Σωτήρης Κοντιζάς - Τα παιχνίδια με τα παιδιά του και η φουσκωμένη κοιλίτσα της γυναίκας του

Ο αγαπημένος κριτής του MasterChef, βρέθηκε σε παραλία του νησιού και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα, με την καλύτερη παρέα.

Ο δημοφιλής κριτής του MasterChef, ο οποίος έχει τεράστια αδυναμία στα παδιά του και το δείχνει σε κάθε έξοδό τους, φούσκωσε το παιδικό σωσίβιο και αφιέρωσε πολύ χρόνο παίζοντας μαζί τους. Εκτός από καταξιωμένος σεφ είναι και ένας πολύ τρυφερός μπαμπάς!

Αν και σπανίως τον βλέπουμε σε τέτοια στιγμιότυπα, ο ίδιος έμοιαζε πολύ άνετος και κεφάτος, με τους λουόμενους να έχουν την ευκαιρία να τον απολαύσουν… και με μαγιό.