Η πρώτη φωτογραφία της Ελεονωράς Μελέτη με τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη - Έδωσαν τα χέρια

Θα βρίσκεται στην εκπομπή της στον ALPHA

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η πρώτη φωτογραφία της Ελεονωράς Μελέτη με τον συνεργάτη της Ελένης Μενεγάκη - Έδωσαν τα χέρια

Τα χέρια με το συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη έδωσε η Ελεονώρα Μελέτη και θα έχει μια θέση στο πάνελ της εκπομπής της από τη νέα τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, δημοσίευσαν την πρώτη φωτογραφία τους, κάνοντας τα νέα γνωστά.

Η Ελεονώρα Μελέτη, από Σεπτέμβρη θα βρίσκεται στο καθημερινό πρόγραμμα του ALPHA και συγκεκριμένα στην ζώνη 11:00 – 13:00 με αρχισυντάκτη τον Νίκο Μάνεση. Η εκπομπή είναι ήδη στημένη και η παρουσιάστρια περιμένει με ανυπομονησία να ξεκινήσουν.

Μάλιστα, όταν την Κυριακή βγήκε στον αέρα της εκπομπής του Νίκου Μάνεση, όπου ανακοίνωσε και τη συνεργασία τους δήλωσε «Δεν περίμενα ότι θα συνεργαζόμασταν αλλά στην τηλεόραση ποτέ δεν πρέπει να λες όχι» είπε η Ελεονώρα Μελέτη «Όταν μου ανακοινώθηκε η συνεργασία μας δεν μπορούσα να κρύψω την χαρά μου».

«Λοιπόν, 11 με 1, Ελεονώρα Μελέτη! Το ξεκαθαρίζουμε, το κλειδώνουμε! Εμείς, λοιπόν, τώρα τι κάνουμε με εντολές της σεβαστής διοίκησης; Αποφασίστηκε να ενοποιηθεί η ζώνη. Σάββατο, Κυριακή, Δευτέρα μέχρι και την Παρασκευή. Κρατάμε δηλαδή ουσιαστικά σαν δομή αυτό που κάνουμε το Σαββατοκύριακο αλλά , επειδή οι καθημερινές έχουν άλλες ανάγκες, το τερματίζουμε. Υπάρχει ήδη έτοιμη μια εκπομπή που την έχουμε σχεδιάσει μαζί με την Ελεονώρα και τη συντροφιά μας, με την Ελεονώρα μπροστά και εγώ σε ένα διαφορετικό ρόλο» σημείωσε χαρακτηριστικά από την πλευρά του ο Νίκος Μάνεσης.

Αυτή είναι η πρώτη φωτογραφία της Ελεονώρας Μελέτη με τον συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη

Στην ομάδα της ωστόσο, θα έχει και ένα πρόσωπο που βλέπαμε εδώ και πολλά χρόνια καθημερινά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη. Ο λόγος για τον Τάσο Τεργιάκη. Μάλιστα, για ακόμη μια φορά επιβεβαιώθηκε το Vanda's blog του Youweekly.gr, αφού σας το είδαμε γράψει πρώτοι. Δείτε εδώ.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Ελεονώρα Μελέτη έκανε repost την ανάρτηση του δημοσιογράφου, αποκαλύπτοντας πως οι δυο τους γνωρίζονται από το ALTER και πως χαίρεται πολύ που θα συνεργαστούν.

Ελεονωρά Μελέτη Ελένη Μενεγάκη