Το απίστευτο βίντεο Κάτιας Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά από τη θάλασσα - Βούτηξαν μέσα στο νερό και...

Πιο ερωτευμένοι από ποτέ, απολαμβάνουν τις διακοπές τους

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Το απίστευτο βίντεο Κάτιας Ζυγούλη - Σάκη Ρουβά από τη θάλασσα - Βούτηξαν μέσα στο νερό και...

Η Κάτια Ζυγούλη και ο σύζυγός της, Σάκης Ρουβάς απολαμβάνουν τις καλοκαιρινές τους διακοπές μακριά από επαγγελματικές υποχρεώσεις τις τελευταίες ημέρες. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες δημοσίευσαν ένα απίστευτο βίντεο από την θάλασσα, όπου βούτηξαν μέσα στο νερό αγκαλιά.

Το ζευγάρι αποφάσισε να κάνει ένα μικρό διάλειμμα από την καθημερινότητα της Αθήνας και ταξίδεψε σε κάποιο όμορφο νησί της Ελλάδας. Δεν είναι λίγες οι αναρτήσεις που πραγματοποιούν και μας έχουν αποκαλύψει πόσο όμορφα περνάνε.

Χθες, ο Σάκης Ρουβάς, μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα απίστευτο βίντεο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, με την Κάτια Ζυγούλη.

Το ζευγάρι βρισκόταν στην παραλία και έκανε το μπάνιο του. Στο βίντεο τους βλέπουμε να έχουν ξαπλώσει στην άμμο που τους "χτυπούσε" το κύμα, ενώ στη συνέχεια έκαναν αγκαλιά μια βουτιά στο νερό.

Να σημειώσουμε πως την αποκάλυψη πως βρίσκονται σε διακοπές το ζευγάρι είχε κάνει με απίστευτες αναρτήσεις, από... βόλτα τους στην φύση. Δείτε εδώ.

Λίγες ώρες πριν το βίντεο τους Κάτια Ζυγούλη και Σάκης Ρουβάς δημοσίευσαν τις πιο τρυφερές φωτογραφίες με το γιο τους

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε μερικές μοναδικές και πολύ τρυφερές φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά με τον γιο του και όλο το διαδίκτυο "έλιωσε" κανονικά με τα υπέροχα στιγμιότυπα.

Το αγαπημένο ζευγάρι μπορεί να έχει πολύ φορτωμένο πρόγραμμα, ωστόσο σε κάθε περίπτωση φροντίζει να βρίσκει χρόνο για να τον αφιερώσει στα παιδιά του. Ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη, είναι δύο πολύ τρυφεροί γονείς οι οποίοι "τρελαίνονται" για τα παιδιά τους, Αναστασία, Αλέξανδρο, Αριάδνη και Απόλλωνα.

Η Κάτια Ζυγούλη πολλές φορές επιλέγει να μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από την καθημερινή της ζωή και έτσι σήμερα, ανέβασε τις πιο υπέροχες φωτογραφίες του Σάκη Ρουβά. Δείτε εδώ και τη συγκλονιστική εξομολόγηση της Κάτιας Ζυγούλη για το περιστατικό που δε γνώριζε κανείς.