Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τα πάντα για το Καλοκαίρι #NOT - «Δεν μου έγινε εμμονή...»

Μίλησε για τη νέα εμπειρία της στην τηλεόραση

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η Ελένη Χατζίδου αποκάλυψε τα πάντα για το Καλοκαίρι #NOT - «Δεν μου έγινε εμμονή...»

Η Ελένη Χατζίδου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων θέλησε να αποκαλύψει τα πάντα γύρω από την ξεχωριστή εμπειρία της στο Καλοκαίρι #NOT, ξεκαθαρίζοντας πως τα νούμερα τηλεθέασης δεν της έγιναν εμμονή.

Η αγαπημένη τραγουδίστρια άφησε για λίγο τις πίστες και ανέλαβε έναν νέο ρόλο, αυτή την φορά στην τηλεόραση και συγκεκριμένα στην παρουσίαση της νέας εκπομπής του Open, στο πλευρό του συζύγου της, Ετεοκλή Παύλου καθώς και του Γρηγόρη Γκουντάρα και της Νάταλι Κάκκαβα.

Αυτά αποκάλυψε η Ελένη Χατζίδου για το Καλοκαίρι #NOT

Τι σε έκανε να πεις «ναι» στην πρόταση του OPEN για καλοκαιρινή εκπομπή;

Είναι ένας κόσμος τελείως καινούριος για μένα, ταυτοχρόνως όμως τόσο οικείος, καθώς έχει να κάνει και πάλι με την επικοινωνία με τον κόσμο και την ψυχαγωγία του, κάτι συνυφασμένο με τη δουλειά μου! Είναι μια πρόκληση, κάτι που δεν κρύβω πως είχε περάσει από το μυαλό μου… Μόλις λοιπόν έγινε η πρόταση και μάλιστα να είμαι παρέα με τον άντρα μου, είπα μέσα μου “θα δοκιμαστώ!”. Εξάλλου πιστεύουμε πως έχουμε πολλά να προσφέρουμε, και μαζί και ο καθένας ξεχωριστά.

Παρ’ όλα αυτά, νιώθεις άγχος γι’ αυτή τη νέα τηλεοπτική εμπειρία;

Υπάρχει το άγχος της νέας αρχής, που θεωρώ πως είναι απόλυτα φυσιολογικό, ταυτοχρόνως όμως και πολύ παραγωγικό. Ο αυθορμητισμός είναι κάτι το οποίο με διακρίνει και είναι αυτό που θέλω φυσικά να διατηρήσω. Τώρα ωστόσο καλούμαι να “παντρέψω” όλα τα στοιχεία του χαρακτήρα μου με τους κανόνες και τις ανάγκες που έχει μια τηλεοπτική εκπομπή.

Για τα νούμερα αγχώνεσαι;

Σίγουρα θέλουμε να έχει απήχηση στον κόσμο η προσπάθειά μας! Ωστόσο δεν είναι κάτι το οποίο έχω συνέχεια στο μυαλό μου, ώστε να μου γίνει εμμονή και να μη με αφήνει να χαλαρώσω. Να σημειώσουμε βέβαια πως η εκπομπή σκίζει στα νούμερα τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα εντυπωσιακά ποσοστά που έκανε.