Μαρία Σάκκαρη: Οι κοιλιακοί της "έριξαν" το Instagram - Η φωτογραφία με μαγιό που μοίρασε εγκεφαλικά

Έχει μοναδικό σώμα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρία Σάκκαρη: Οι κοιλιακοί της

Η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε μία τρομερή φωτογραφία με μαγιό, η οποία κατάφερε να "ρίξει" το Instagram. Οι καλοσχηματισμένοι κοιλιακοί της τενιστριας μοίρασαν μερικά εγκεφαλικά και όχι άδικα, αφού το σώμα της είναι πραγματικά αξιοζήλευτο.

Πρόκειται για μία από τις αθλήτριες που έχουν καταφέρει πολλά σε πολύ νεαρή ηλικία. Η Μαρία Σάκκαρη προοδεύει στον χώρο του τένις, ωστόσο όπως όλα δείχνουν, είναι και μία κοπέλα που θέλει να προσέχει τον εαυτό της και την εμφάνισή της.

Οι αγώνες της αποτελούν εξαιρετικό θέαμα για κάθε άνθρωπο που λατρεύει το άθλημα και η ίδια κάνει πολλή δουλειά ώστε να εξελίσσεται και να είναι όσο καλύτερη γίνεται. Το βλέπεις φορά με τη φορά, αντίπαλο με τον αντίπαλο, και σε βάζει σε μία διαδικασία να θες να αρχίσεις τένις ακόμα κι αν δεν το είχες ποτέ στο μυαλό σου.

Να σημειώσουμε ωστόσο πως πολύς λόγος είχε γίνει και για το αν η Μαρία Σάκκαρη είναι ζευγάρι με τον Στέφανο Τσιτσιπά. Δείτε εδώ όλη την αλήθεια.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαρία Σάκκαρη ανέβασε μία πολύ ενδιαφέρουσα φωτογραφία, στην οποία ποζάρει με το μπικίνι της στις καλοκαιρινές της διακοπές.

Το σώμα της είναι "πέτρα", κάτι που ωστόσο δεν μας προξενεί μεγάλη περιέργεια, αφού είναι μία γυναίκα που γυμνάζεται καθημερινά.

Αυτή είναι η φωτογραφία της Μαρίας Σάκκαρη με μαγιό που "έριξε" το Instagram

Μαρία Σάκκαρη σώμα

Λίγα λόγια για τη Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη είναι Ελληνίδα αθλήτρια της Αντισφαίρισης, κορυφαία για το 2020. Γεννήθηκε στις 25 Ιουλίου 1995 στην Αθήνα. Στα 18 της χρόνια μετακόμισε στη Βαρκελώνη για τέσσερα χρόνια. Το 2017 επέστρεψε στην Αθήνα. Ο προπονητής της από το 2017 είναι ο Άγγλος Tom Hill, ο νεαρότερος προπονητής αυτή τη στιγμή στο γυναικείο τουρ (24 ετών), και πλέον διαμένει στο Μόντε Κάρλο.

Έχει ύψος 172 εκατοστά, είναι δεξιόχειρας και κάνει ρεβέρ και με τα δύο χέρια.

Έκανε την παρθενική της εμφάνιση το 2012 με την Εθνική Ελλάδας στο Fed Cup. Η πρώτη στης WTA νίκη ήρθε στον 1ο γύρο του Australian Open το 2016, όπου έφθασε μέχρι τον 2ο γύρο ξεκινώντας από τα προκριματικά.

Έχει κορυφαία κατάταξη τα νούμερα 20 (24/02/2020) και 169 (09/09/2019) στα μονά και τα διπλά αντίστοιχα και θεωρείται η δεύτερη καλύτερη Ελληνίδα τενίστρια όλων των εποχών, μετά τη Λένα Δανιηλίδου (Ρεκόρ Καριέρας Νο.14).