Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την αποκάλυψη για την Τατιάνα Στεφανίδου! - Το μέλλον της μετά την έξοδο από το ΣΚΑΙ

Η νέα αρχή και η νέα εκπομπή!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Καλοκαίρι #NOT: Έκαναν την αποκάλυψη για την Τατιάνα Στεφανίδου! - Το μέλλον της μετά την έξοδο από το ΣΚΑΙ

Της αποκαλύψεως σήμερα στην εκπομπή Καλοκαίρι #NOT! Ανάμεσα στα θέματα που συζητήθηκαν στον αέρα του Opentv την Τρίτη το μεσημέρι ήταν και τα σχέδια της Τατιάνας Στεφανίδου την επόμενη σεζόν, μετά την έξοδό της από τον τηλεοπτικό σταθμό του ΣΚΑΙ.

Να υπενθυμίσουμε πως η Τατιάνα Στεφανίδου έληξε την συνεργασία της με τον σταθμό του Φαλήρου με μια ανακοίνωση στον αέρα της εκπομπή της - δείτε εδώ τα όσα είπε - και τώρα σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Καλοκαίρι #NOT, βρίσκεται σε συζητήσεις για πρωινή ενημερωτική καθημερινή εκπομπή. Βέβαια, άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής το ποιο κανάλι θα την εντάξει στο δυναμικό του!

Δείτε όλες τις αποκαλύψεις στο παρακάτω βίντεο:

Το αντίο του ΣΚΑΙ στην Τατιάνα Στεφανίδου - Η ανακοίνωση που μόλις βγήκε

Ένας κύκλος έκλεισε για την Τατιάνα Στεφανίδου οριστικά αφού αυτή η σεζόν ήταν η τελευταία της στον ΣΚΑΙ! Ο σταθμός του Φαλήρου μόλις εξέδωσε επίσημη ανακοίνωση για να της πει το δικό του αντίο.

Πολλοί ήταν εκείνοι που βιάστηκαν να πουν πως η Τατιάνα Στεφανίδου θα ακολουθήσει τον σύζυγό της, Νίκο Ευαγγελάτο, στο Mega, κάτι το οποίο όμως με τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν φαίνεται να ισχύει. Η Τατιάνα αυτή την περίοδο χαλαρώνει και ξεκουράζεται ενώ ετοιμάζει ταυτόχρονα και το επόμενό της βήμα που μέχρι στιγμής κρατά μυστικό.

Η ανακοίνωση του ΣΚΑΙ για την Τατιάνα Στεφανίδου

Ο ΣΚΑΪ ολοκληρώνει την άψογη διετή συνεργασία του με την καταξιωμένη δημοσιογράφο και παρουσιάστρια Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, μέσα από τις εκπομπές «Μαζί σου» και «Μαζί σου Σαββατοκύριακο», παρουσίασε θέματα επικαιρότητας, αποκαλυπτικές έρευνες και δυνατές προσωπικές ιστορίες, προσέγγισε όλα τα θέματα με ευαισθησία και ανθρώπινο πρόσωπο και φώτισε όλες τις πτυχές της κοινωνικής ζωής.

Ο ΣΚΑΪ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα νέα της σχέδια.

Να σημειωθεί πως εχθές ο σταθμός ΣΚΑΙ ανακοίνωσε και την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Νίκο Μουτσινά.