Naya Rivera: Έπεσε στη λίμνη για να σώσει το παιδί της

Η τραγική στιγμή του θανάτου της ηθοποιού

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Naya Rivera: Έπεσε στη λίμνη για να σώσει το παιδί της

Όλο και περισσότερες πληροφορίες γύρω από τον τραγικό θάνατο της Naya Rivera βγαίνουν στην επιφάνεια, με τον σερίφη της περιοχής να εξηγεί πως το πιο πιθανό είναι η ηθοποιός να έπεσε στη λίμνη προκειμένου να σώσει το παιδί της.

Χθες βράδυ οι Αρχές ανέσυραν το πτώμα μίας γυναίκας, η οποία δεν ήταν άλλη από την ηθοποιό του Glee που αγνοείτο εδώ και μερικές μέρες.

Η αδικοχαμένη Rivera, είχε πάει εκδρομή μαζί με τον 5χρονο γιο της σε μία λίμνη στο Λος Άντζελες, ωστόσο όταν η βάρκα τους επέστρεψε, μέσα της βρισκόταν μόνο το παιδί, το οποίο δεν γνώριζε τι απέγινε η μαμά του.

Το Σάββατο ο πρώην σύζυγος της Rivera, ηθοποιός Ράιαν Ντόρσεϊ καθώς και ο πατέρας της, Τζορτζ Ριβέρα, έπεσαν με τα ρούχα στα θολά νερά της λίμνης ενώ η μητέρα της, Γιολάντα, γονάτισε με τα χέρια ανοιχτά μπροστά στη λίμνη σε μια κίνηση απελπισίας για την τύχη της κόρης της.

Μία μεγάλη τραγωδία σημειώθηκε ωστόσο και στη Ναυπακτία, καθώς μία 19χρονη γυναίκα γέννησε στο σπίτι της και το βρέφος της βρέθηκε νεκρό. Δείτε όλες τις λεπτομέρειες γύρω από την υπόθεση.

Naya Rivera θάνατος

Οι έρευνες της αστυνομίας έφτασαν στη σορό της νεαρής γυναίκας, ενώ σύμφωνα με τις δηλώσεις που έκανε ο σερίφης της περιοχής, δεν υπάρχουν ενδείξεις για αυτοκτονία ή δολοφονία της γνωστής ηθοποιού.

Έτσι αποφάσισε να πέσει στη λίμνη η Naya Rivera

«Είμαστε βέβαιοι ότι το πτώμα που βρήκαμε ανήκει στην Νάγια Ριβέρα. Δεν υπάρχουν ενδείξεις για δολιοφθορά ή αυτοκτονία.. Πιστεύουμε ότι ήταν απόγευμα όταν βούτηξε για να κολυμπήσει και τότε το σκάφος άρχισε να παρασύρεται από το ρεύμα... συγκέντρωσε αρκετή ενέργεια για να βάλει στο σκάφος τον γιο της, αλλά δεν κατάφερε να μπει και η ίδια. Ο γιος της περιέγραψε ότι η Νάγια τον βοήθησε να μπει στο σκάφος, τον έσπρωξε από πίσω για να μπει μέσα.

Γύρισε πίσω να κοιτάξει και την είδε να εξαφανίζεται από την επιφάνεια του νερού. Ο γιος της Νάγια βρέθηκε αργότερα να κοιμάται στη βάρκα. Υπάρχουν πολλά ρεύματα στη λίμνη που εμφανίζονται το απόγευμα», είπε χαρακτηριστικά ο σερίφης της περιοχής.