Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Όλη η αλήθεια για τον Κυπραίο

Το θανάσιμο μυστικό και η ανατροπή

Ο Γιάννης Στάνκογλου έδωσε spoiler για τις Άγριες Μέλισσες - Όλη η αλήθεια για τον Κυπραίο
News 14.07.2020 18:13
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Ο Γιάννης Στάνκογλου παραχώρησε μία πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη και μεταξύ άλλων έδωσε και ένα τρομερό spoiler για το μέλλον του Θωμά Κυπραίου στη σειρά Άγριες Μέλισσες, αποκαλύπτοντας όλη την αλήθεια γύρω από τον αμφιλεγόμενο χαρακτήρα του.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «7 Μέρες TV» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη σχέση του με την Ελένη, στον εθισμό του στη μορφίνη καθώς και στο τραγικό τέλος του χαρακτήρα του.

Μιας και είπαμε ωστόσο για τις Άγριες Μέλισσες, μη χάσετε τις συγκλονιστικές εξελίξεις από το σημερινό επεισόδιο. Δείτε τες εδώ.

Αυτό είναι το spoiler που έδωσε ο Γιάννης Στάνκογλου για τις Άγριες Μέλισσες

Δεν μπορώ να μη σε ρωτήσω για τη σχέση σου με την Ελένη.

Θα περάσουμε από πολλά κύματα. Και εντάσεις θα υπάρξουν μεταξύ μας και ακραίες καταστάσεις από τον Κυπραίο και θα έρθουν ακραίες καταστάσεις και για την Ελένη. Πιστεύω ότι είναι δύο χαρακτήρες που συνδέονται με έναν τελείως διαφορετικό τρόπο. Δύο δυνατές προσωπικότητες, οι οποίες έχουν συμπαθήσει και έχουν αγαπήσει σε βάθος ο ένας τον άλλον, ασχέτως του ότι η Ελένη δεν μπορεί να ερωτευτεί άλλον εκτός από το δάσκαλο. Τι να κάνουμε; Η Ελένη, αυτό το σκληρό πλάσμα, θέλει το δασκαλάκο της…

Άγριες Μέλισσες Κυπραίος

Δεν θα καταφέρει ολόκληρος Κυπραίος να το ανατρέψει;

Θα τα φέρει τούμπα όλα, αλλά όχι όπως νομίζετε.

Πώς θα αντιδράσει, όταν η Ελένη επιλέγει ανοικτά τον Λάμπρο;

Θα περάσει από Συμπληγάδες Πέτρες όλο αυτό το διάστημα. Η Ελένη είναι ένα πρόσωπο το οποίο έχει ανάγκη ο Κυπραίος για να συνεχίσει. Θα γίνουν διάφορες καταστάσεις, αλλά δεν μπορώ να σου πω περισσότερα.

Θα φτάσει στα άκρα με τον Λάμπρο;

Όχι τόσο απέναντι σε αυτόν. Σίγουρα όμως η αντίδρασή του θα είναι λίγο ακραία.

Όσον αφορά στον εθισμό του στη μορφίνη.

Θα περάσει κι από εκεί, αλλά όταν θα έρθει η δύσκολη στιγμή, κατά την οποία πρέπει να είναι νηφάλιος, θα καταφέρει πάλι να πάρει απόσταση από όλο αυτό.

Στην περιγραφή του τελευταίου επεισοδίου διαβάζουμε “μια συνάντηση θα φέρει στο φως ένα θανάσιμο μυστικό, η μοίρα των τριών αδερφών κινδυνεύει να αλλάξει με τον πιο βίαιο τρόπο”.

Ποια είναι αυτή η συνάντηση; Δεν έχω ιδέα! (γέλιο)

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

"Πονοκέφαλος" οι Άγριες Μέλισσες για τον ΑΝΤ1

Χάος στις Άγριες Μέλισσες: Η ζωή της Δρόσως, της Ασημίνας και της Ελένης αλλάζει με βίαιο τρόπο

Share