Χαρές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Παντρεύτηκε στενός συνεργάτης του

Οι πρώτες φωτογραφίες από τον γάμο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Χαρές για τον Γιώργο Παπαδάκη - Παντρεύτηκε στενός συνεργάτης του

Μεγάλες χαρές βιώνει ο Γιώργος Παπαδάκης, καθώς ένας πολύ στενός συνεργάτης του παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του με πολιτικό γάμο, ενώ έχουν ήδη κυκλοφορήσει οι πρώτες φωτογραφίες από το γάμο του ευτυχισμένου ζευγαριού.

Η τελετή έγινε στην Πινακοθήκη Πειραιά και σ' αυτήν, εκτός από τον γνωστό δημοσιογράφο βρέθηκαν επίσης στελέχη του ΑΝΤ1 αλλά και συντελεστές της εκπομπής.

Να σημειώσουμε πως ο Γιώργος Παπαδάκης είχε ανησυχήσει ιδιαίτερα πριν από μερικές μέρες, αφού ένα κρούσμα κορωνοϊού βρέθηκε στην εκπομπή του. Δείτε εδώ όλες τις λεπτομέρειες.

Αυτός είναι ο συνεργάτης του Γιώργου Παπαδάκη που παντρεύτηκε

Ο λόγος για τον Λάζο Μαντικό, ρεπόρτερ της εκπομπής του Γιώργου Παπαδάκη, ο οποίος ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με την αγαπημένη του, Αθηνά Κουρή.

Ο Γιώργος Παπαδάκης,μετά την τελετή συνεχάρη τους δύο νεόνυμφους χαρίζοντάς τους τις πιο γλυκές του ευχές για την κοινή ζωή που ξεκινούν.

Γιώργος Παπαδάκης γάμος Λάζου Μαντίκου
Γιώργος Παπαδάκης Λάζος Μαντικός

Γιώργος Παπαδάκης: «Απέφυγε να επικοινωνήσω με την Ελένη γιατί...»

Ο Γιώργος Παπαδάκης μίλησε για την αποχώρηση της Ελένης Μενεγάκη από την τηλεόραση, σε μια αποκλειστική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε». Ο παρουσιαστής, αποκάλυψε, πως απέφυγε να επικοινωνήσει μαζί της, μετά την τελευταία της εκπομπή.

Συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής μίλησε στην δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου και τις δηλώσεις τους πρόβαλλαν σήμερα το πρωί στην εκπομπή.

Γιώργος Παπαδάκης για Ελένη Μενεγάκη

«Απέφυγα να επικοινωνήσω μαζί της. Ξέρει πόσο την αγαπάω, πόσο την εκτιμώ. Είναι φίλη μου. Της εύχομαι όποια επιλογή κι αν κάνει στην ζωή της, να είναι ευτυχισμένη» δήλωσε αρχικά ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στη συνέχεια της έκανε μια δημόσια πρόταση λέγοντας χιουμοριστικά: «Ελενάκι μου κάνουμε μία εκπομπή μαζί; Να φύγω κι εγώ να κάνουμε μία εκπομπή μαζί;». Δείτε εδώ και την ανάρτηση του Πέτρου Κωστόπουλο για την Ελένη Μενεγάκη.