Τετάρτη, 20 Οκτωβρίου 2021 | Όροι χρήσης | Επικοινωνία

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονισμένοι οι συντελεστές της σειράς με το φινάλε - Το παρακολούθησαν όλοι μαζί

Το ξεχωριστό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη

Το Κόκκινο Ποτάμι: Συγκλονισμένοι οι συντελεστές της σειράς με το φινάλε - Το παρακολούθησαν όλοι μαζί
News 14.07.2020 20:23
Από Νεφέλη Ντατσοπούλου

Σύσσωμοι οι συντελεστές της επιτυχημένης σειράς του Open, συγκεντρώθηκαν προκειμένου να παρακολουθήσουν μαζί το συγκλονιστικό τέλος του Κόκκινου Ποταμιού, ενώ από τη μεριά του, ο ιδιοκτήτης του καναλιού, Ιβάν Σαββίδης έστειλε το δικό του ιδιαίτερο μήνυμα.

Η σειρά του Μανούσου Μανουσάκη έφτασε χθες βράδυ στο τέλος της, με ένα επεισόδιο που καθήλωσε το τηλεοπτικό κοινό και προκάλεσε σκέτη ανατριχίλα, για τα γεγονότα αυτά που έλαβαν χώρα πριν από έναν αιώνα.

Όλοι όσοι συμμετείχαν στη σειρά συγκεντρώθηκαν και παρακολούθησαν το τελευταίο επεισόδιο, ενώ στη συνέχεια μίλησαν για την εμπειρία τους. Ο Αργύρης Πανταζάρας, που ενσάρκωσε το ρόλο του Θέμη, σχολίασε πως όλοι τους νιώθουν σαν να έχουν ανοιχτές πηγές μετά από αυτή τη σειρά.

Δείτε εδώ τα σαρωτικά νούμερα που έκανε το Κόκκινο Ποτάμι στο τελευταίο επεισόδιο.

Το ξεχωριστό μήνυμα του Ιβάν Σαββίδη για το Κόκκινο Ποτάμι

«Αγαπημένοι μου φίλοι,

Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο θα ήθελα σήμερα να βρίσκομαι κοντά σας, ώστε να μοιραστούμε τη χαρά από αυτή την εξαιρετικά επιτυχημένη κοινή πορεία, να αγκαλιάσω τον καθένα και την καθεμιά σας ξεχωριστά που βάλατε την ψυχή σας σε αυτό το κοινό μας εγχείρημα, να πω λόγια ευγνωμοσύνης κοιτώντας σας στα μάτια.

Όμως, δυστυχώς, οι συνθήκες καμιά φορά μας ξεπερνούν…

Το Κόκκινο Ποτάμι ολοκληρώνει τη διαδρομή του, έτσι ώστε να μείνει για πάντα στις καρδιές μας – στις καρδιές όσων συνέβαλαν για να γίνει αυτή η σειρά, στις καρδιές των εκατομμυρίων τηλεθεατών που την αγκάλιασαν, καθώς και των αναγνωστών του βιβλίου.

Ένα ιδιαίτερο ευχαριστώ θέλω να πω στον συγγραφέα του βιβλίου, Χάρη Τσιρκινίδη, ο οποίος έκανε ευρύτερα γνωστή στον κόσμο την φρικαλεότητα της ποντιακής τραγωδίας μέσα από τη συγκινητική ιστορία του έρωτα του Μίλτου και της Ιφιγένειας.

Τα πιο ειλικρινή λόγια ευγνωμοσύνης θα πω στον Μανούσο Μανουσάκη. Εσύ και η ομάδα σου κάνατε αυτά που αρχικά ίσως φαίνονταν ανέφικτα. Τα γυρίσματα σε διάφορες χώρες, η εξαιρετική ομάδα ηθοποιών, τα ιστορικά κοστούμια και τα σκηνικά, οι μουσικές, όλα μίλησαν στις καρδιές μας.

Έχετε κάνει μια σπουδαία δουλειά, περάσατε τη δοκιμασία της πανδημίας και αντέξατε, ολοκληρώνετε τη σειρά με τεράστια ανταπόκριση και αναγνώριση από το κοινό, η οποία αποτυπώνεται σε υψηλούς δείκτες τηλεθέασης.

Η σειρά «Το Κόκκινο Ποτάμι» αναδείχθηκε στο καλύτερο εγχείρημα ενός ακόμη πολύ νεαρού καναλιού όπως είναι το OPEN, και νιώθω πως θα αποτελέσει πολύτιμη κληρονομιά της ελληνικής μυθοπλασίας.

Σας ευχαριστώ όλους που συμμετείχατε σε αυτή την πρόκληση – από τους τεχνικούς μέχρι τους πρωταγωνιστές που ενσάρκωσαν τους ήρωες της σειράς. Το Κόκκινο Ποτάμι θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα μόνο από ανθρώπους που θα πίστευαν σε αυτό τόσο βαθιά όσο όλοι εσείς.

Πιστεύω πως το «Κόκκινο Ποτάμι» θα γίνει η αφετηρία για να ξεδιπλώσουμε ένα ιδιαίτερα σημαντικό κεφάλαιο της ιστορίας μας, τιμώντας τους προγόνους μας.

Σας ευχαριστώ θερμά.

Με πολλή αγάπη,
Ιβάν Σαββίδης».

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Το Κόκκινο Ποτάμι: Θα σπάσει η καρδιά σας στο τελευταίο επεισόδιο - «Τα γεγονότα είναι αβάσταχτα...»

Σοκ στο Κόκκινο Ποτάμι: Η Σοφία νεκρή λίγο πριν το τέλος

Share