"Έσκασε" αποχώρηση από το Έλα στη θέση μου; Φεύγει η...

Αποκλειστικό! "Ήταν μια υπέροχη συνεργασία αλλά..."

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα

Λίγο πριν αποχωρήσει για περιοδεία με την παράσταση "Δεν ακούω, δεν βλέπω, δεν μιλάω" κάνει την πρώτη της καλοκαιρινή φωτογράφηση στο περιοδικό You και αποκαλύπτει πότε ακολούθησε κατά γράμμα και στη ζωή της αυτή την φράση αλλά και πως υπάρχει μεγάλο ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την σειρά του ALPHA, Έλα στη Θέση μου!

Αρραβωνιάζεται το θέατρο και παντρεύεται τη μουσική, όπως συμβολίζουν και τα δύο τατουάζ που έχει στο χέρι της, σε σημείο που θα μπορούσε να φοράει βέρες. Όπως λέει, ωστόσο, με την υπάρχουσα κατάσταση, δεν νιώθει έτοιμη να δημιουργήσει οικογένεια, έχοντας αναθεωρήσει πολλά στη ζωή της μετά την καραντίνα. Τυπικότατη στο ραντεβού της, έρχεται αμακιγιάριστη αλλά εντυπωσιακή παρ' όλα αυτά και με φόντο το κύμα και τα γαλάζια της μάτια ξεκινάμε την κουβέντα μας...

Από τον Γιώργο Κακόγιαννη για το περιοδικό You.

Ο λόγος για την Μυριέλλα Κουρεντή!

Έλα στη Θέση μου Μυριέλλα Κουρεντή You

Μπήκες σε αυτό τον χώρο από τα 18 σου, ήθελαν ορισμένοι να σε εκμεταλλευτούν;

Ναι, και υπήρξαν άνθρωποι που μου την έπεσαν με πολύ άσχημο τρόπο. Θα μπορούσαν να μου έχουν ανοίξει πολύ εύκολα πόρτες ισχυρών ανθρώπων, αλλά δεν τις άνοιξα, γιατί θα έπρεπε να χρησιμοποιήσω αθέμιτα μέσα. Δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί, ενώ μου έλεγαν πως έχω ταλέντο, θα έπρεπε να περάσω από το κρεβάτι τους. Γενικά έχω περάσει άσχημες καταστάσεις, για τις οποίες ένιωθα στην αρχή ότι έφταιγα. Αναρωτιόμουν αν φορούσα κοντό σορτσάκι, μήπως είπα κάτι ή αν προκάλεσα με τη στάση του σώματός μου... Το συζήτησα, κατάλαβα πως οι συγκεκριμένοι το είχαν κάνει και σε άλλες κοπέλες, οπότε ηρέμησα.

Την περίοδο που έγινες ξανθιά ένιωθες να μπαίνεις σε καλούπι;

Όχι, το μόνο που σκεφτόμουν ήταν πως σε λίγο καιρό θα ξαναβγεί η ρίζα και θα τραβούσα πάλι τα ίδια στο κομμωτήριο. Έπρεπε να είμαι συνέχεια βαμμένη εν τω μεταξύ, γιατί αλλιώς ήμουν σαν πτώμα.

Τελικά οι άντρες προτιμούν τις ξανθιές;

Μύθος... Νομίζω ότι οι άντρες είστε περίεργοι. Από τη μία θέλετε εξωτερικά μια γυναίκα υπερβολικά καλλωπισμένη και παράλληλα θέλετε να είναι καλό παιδί και έξυπνη. Οι άντρες έχουν μπερδέψει τις γυναίκες και το αντίστροφο, ζούμε σε μια περίεργη εποχή και δεν ξέρω αν θέλω να συνεχίσω να μετέχω σε όλο αυτό.

Μετά τη νίκη σου στο πρώτο «J2US» τα άφησες όλα πίσω σου. Ένιωσες ποτέ ξανά κάτι αντίστοιχο;

Ναι, μου βγαίνει ανά τακτά χρονικά διαστήματα και πιο έντονα μετά την καραντίνα. Όλοι είχαμε φοβηθεί πολύ, προσωπικά ένιωσα ψεύτικα συμπτώματα κάποια στιγμή. Μπήκα σε μια διαδικασία να απομυθοποιήσω τον θάνατο, άρχισα να διαβάζω αρχαία και σύγχρονη φιλοσοφία. Νομίζω τα κατάφερα εν μέρει, γιατί κάτι τέτοιο θέλει να το δουλεύεις πολλά χρόνια μέσα σου. Μαζί με αυτό, απομυθοποίησα και πιο μικρά πράγματα, όπως την ανάγκη για καριέρα και αποδοχή. Έφτασα σε σημείο να λέω ότι θα πάω εκεί που μπορώ να υπάρχω, χωρίς να ενοχλώ και να με ενοχλεί κανείς. Αυτό δεν το πετυχαίνεις παρά μόνο με την απομόνωση, αν καλλιεργείς γη ή αν βοηθάς ανθρώπους ως εθελοντής. Άρχισα να σκέφτομαι πώς θα μπορούσα να το υλοποιήσω, γιατί αυτή τη στιγμή βιοπορίζομαι από το θέατρο και την τηλεόραση, αλλά το έχω στο μυαλό μου και με την πρώτη ευκαιρία θα το κάνω.

Στο «Έλα στη θέση μου» θα είσαι την επόμενη χρονιά;

Δεν ξέρω ακόμα. Ήταν μια υπέροχη συνεργασία όσον αφορά τον ρόλο, τους ηθοποιούς που παίξαμε μαζί και τους σκηνοθέτες, Γιάννη Βασιλειάδη και Σπύρο Ρασιδάκη, τους οποίους ευχαριστώ πολύ. Έχω φτάσει όμως σε ένα σημείο που θέλω να αλλάξω παραστάσεις και να μεταμορφώνομαι. Επειδή μπορεί πολύ εύκολα να αποτυπωθείς στον άλλον με τον συγκεκριμένο ρόλο και επειδή είχα προτάσεις, τώρα προσπαθώ να ζυγίσω τα πράγματα.

Δείτε εδώ και ποιος άλλος είχε δηλώσει ότι θα φύγει από την σειρά αλλά τελικά θα μείνει για την επόμενη σεζόν!

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ